Home HoroscopNumerologie Cifra destinului 8 | Numarul destinului 8 in numerologie

Cifra destinului 8 | Numarul destinului 8 in numerologie

autor Elena Yvette
4,9K views
Cifra-destinului-8

Cifra destinului 8 traduce un drum de viata care favorizeaza ambitiile si realizarile de anvergura.

Cifra destinului 8 simbolizeaza puterea, banii si materialismul. Drumul de viata 8 este anevoios, caci comporta riscuri si incercari, dar poate duce la o reusita extraordinara. Nu este lipsit de accidente si probleme de sanatate.

Cifra destinului 8

Persoanele care au cifra destinului 8 se dovedesc a fi extrem de curajoase si echilibrate. Se poate afirma despre acestea ca isi cunosc limitele si stiu sa actioneze rapid intru rezolvarea unei probleme. Acestea fiind spuse, drumul de viata al persoanelor care au cifra destinului 8 traduce o viata plina de realizari ambitioase si agonisire.

Persoanele care au cifra destinului 8

Cei care au cifra destinului 8 au de parcurs un drum de viata imprevizibil. Specialistii in numerologie considera ca acest numar de destin nu este unul foarte bun insa in momentul in care oamenii carora le-a fost harazit reusesc sa treaca de obstacolele care apar, avem de-a face cu persoane cu adevarat puternice.

Cifra destinului 8 ne dezvaluie oameni care nu se multumesc sa traiasca intr-un mediu modest si nu care se opresc din a aspira catre lux.
Persoanele acestea isi dezvolta usor abilitatile de organizare si reusesc, intr-un final, sa ocupe pozitii importante.

Deseori vom gasi oamenii cu aceasta cifra de destin in domenii precum politica. Totodata, ei se intereseaza intens de stiintele spirituale si chiar oculte. Considera ca in acest mod pot pune punct la problemele din cotidian.
Specialistii in numerologie au observat ca acesti oameni sunt atrasi de partea intunecata a vietii si se poate intampla ca ei sa devina victimele unor dependente destul de grave.

In ceea ce priveste relatiile amoroase, persoanele care au cifra destinului 8 nu vor avea succes in materie de dragoste, tocmai din cauza reputatiei proaste pe care si-au creionat-o.

Adora sa fie recunoscuti la locul de munca pentru activitatea pe care o desfasoara. Tocmai din acest motiv se poate intampla ca cei din jur sa il perceapa intr-un mod rautacios. Totodata, trebuie sa precizam ca lucreaza bine in conditii de stres si au o putere extraordinara de a se adapta in diferite situatii.

Calitati ale persoanelor cu cifra destinului 8:

 • Cifra destinului 8 denota un simt managerial excelent; persoanele care au aceasta cifra a destinului au abilitati organizatorice si administrative uimitoare, eficienta, poseda potentialul de a obtine rezultate considerabile in afaceri sau in alte pozitii de conducere si se pot astepta la recompense de natura financiara.
 • Au o judecata buna in privinta banilor si a problemelor de natura comerciala, inteleg cum pot avea bunastare materiala.
 • Mare parte din succes li se datoreaza felului de a intelege caracterul celor cu care interactioneaza, sunt rationali, realisti si practici in abordari.
 • Sunt persoane determinate, pe care cei din jur se pot baza, sunt flexibile si au rezistenta la munca suplimentara, dar nu le place sa depinda de altii.
 • Nu renunta in situatiile care reprezinta o provocare si au capacitate de lideri.
 • Observa oportunitatile si profita de ele asa cum stiu mai bine.
 • Lupta pentru egalitate si dreptate din punct de vedere social.
 • Calitatea cea mai importanta in cazul celor care au cifra destinului 8 este curajul de care dau dovada. Se dovedesc a fi cei mai indrazneti oameni.

Defecte ale celor cu cifra destinului 8 :

 • Cifra destinului 8 reflecta persoane care sunt considerate rigide si incapatanate.
 • Uneori, ambitia devine exagerata si poate duce la lipsa progresului.
 • Pot fi materialiste pana la extrema si sa acorde mult prea multa importanta recompenselor si castigurilor financiare; pentru bani, ii pot neglija pe cei dragi.
 • Cei din jur nu sunt mereu incantati de atitudinea de lider pe care o au cei cu aceasta cifra a destinului.
 • De multe ori sunt persoane egoiste, fac tot ce vor si nu se gandesc si la ceilalti.
 • Se enerveaza extrem de rapid si nu au rabdare cand prietenii sau colegii nu se ridica la inaltimea asteptarilor.

Ce reprezinta cifra destinului 8

Cifra destinului 8 s-a dovedit a fi una extrem de problematica. Specialistii in numerologie considera ca persoanele care au acest numar de destin sunt deosebit de puternice si reactioneaza bine in conditii extreme. Dependentele de orice fel, pot conduce aceste persoane la probleme de sanatate extrem de grave. In fine, acestea ar trebui sa foarte atente la ceea ce conteaza cu adevarat.

Cifra destinului 8 ne dezvaluie persoane care cauta intreaga viata sa isi rezolve problemele din cotidian intr-o lume diferita. Tocmai din acest motiv le vom gasi deseori in cercuri suspicioase…

In concluzie, acest drum de viata este benefic si plin de realizari atunci cand oamenii cu cifra destinului 8 reusesc sa vada dincolo de aparente si se confrunta cu realitatea lor. Atunci vor sti ce este cu adevarat important..

Vezi aici cum se calculeaza cifra destinului in numerologie

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed