HomeHoroscopNumerologie NUMEROLOGIE: în ce zi este bine să-ți faci nunta ca să-ți meargă bine?

NUMEROLOGIE: în ce zi este bine să-ți faci nunta ca să-ți meargă bine?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 5,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/09/în-ce-zi-este-bine-să-ți-faci-nunta-ca-să-ți-meargă-bine.jpg

Ziua nunții are o importantă aparte, întrucât poate influența întreg parcursul căsniciei. Conform teoriei numerologilor, ziua de naștere și numele dumneavoastră vă influențează starea karmică, iar aceasta din urmă va determina trăsăturile dumneavoastră de personalitate.

Numărul destinului pentru data nunții se calculează însumând toate cifrele. Cifrele numărului obținut se vor aduna. Pentru a vă face să înțelegeți mai bine această metodă de calcul, vă vom da un exemplu: dacă tu și viitorul tău soț v-ați hotărât să vă căsătoriți în data de 9.09.2021, cifra destinului se va calcula astfel: 9+0+9+2+0+2+1=23. A doua etapa: 2+3=5.

Cifra 1: mariajul dumneavoastră va fi dominat de neînțelegeri din cauza egoismului. Fiecare va încerca să-și impună punctul de vedere și să își domine partenerul. Însă, dacă unul dintre dumneavoastră cedează, mariajul se va îmbunătăți, așadar este posibil să nu ajungeți la un divorț iminent.

Cifra 2: veți avea o căsătorie plină de suișuri și coborâșuri. În prima parte a căsniciei, totul va merge ca pe roate, în timp ce în a doua parte a mariajului veți întâmpina probleme de comunicare și chiar unele financiare. Negestionate eficient, acestea vă pot aduce conflicte și certuri cu soțul dumneavoastră. Comunicarea e cea mai bună soluție de a le rezolva.

Cifra 3: este cea mai benefică cifră a destinului. Mariajul dumneavoastră va fi mai ceva ca în basme. Veți avea parte de respect, înțelegere, iubire, comunicare – toate ingredientele necesare unei căsătorii de succes. Cifra trei mai este numită de numerologi și „cifra basmelor”.

Cifra 4: este guvernată de Marte şi semnifică o oportunitate nemaipomenită atât în viaţa personală, cât şi în cea socială ori profesională; într-un astfel de cuplu, unul dintre parteneri se poate sacrifica pentru cariera celuilalt. Unul dintre soți va trebui să renunțe la independența financiară și să își sacrifice întreaga viață, dedicându-se în totalitate vieții de familie.

Cifra 5: nunta dumneavoastră va fi făcută în secret. Discreți și retrași de ochii curioșilor, vă veți căsători în mare taină doar alături de câțiva prieteni și câteva rude. Nunta ar putea avea loc pe o plajă, într-o zonă exotică.

Cifra 6: căsătoria dumneavoastră va fi clădită pe un puternic respect reciproc. Amândoi veți încerca să preluați controlul, și de aici s-ar putea ivi și unele discuții. Totuși, datorită iubirii și respectului pe care îl aveți unul fata de celălalt, veți depăși orice problemă.

Cifra 7: soții vor fi disciplinați, siguri pe ei, motivați și nu în ultimul rând, ambițioși; banii nu vor fi o problemă pentru dumneavoastră. Vă veți construi un întreg imperiu. Totuși, ar fi bine să nu vă acapareze atât de tare domeniul financiar și să vă dedicați mai mult timp unul celuilalt.

Cifra 8: tandrețea va fi nelipsită din mariajul dumneavoastră. Manierat și atent la detalii, soțul dumneavoastră vă va răsfăța așa cum doar ați visat…

Cifra 9: trebuie să evitați cifra nouă! Cei căsătoriți sub vibrația cifrei nouă vor fi predispuși la infidelitate, iar întreaga căsnicie va avea de suferit din cauza neîncrederii și a suspiciunilor.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed