HomeHoroscopNumerologie NUMEROLOGIE: Zilele norocoase din Septembrie pentru fiecare zodie

NUMEROLOGIE: Zilele norocoase din Septembrie pentru fiecare zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/08/Zilele-norocoase-din-septembrie-pentru-fiecare-zodie.jpg

Zilele norocoase sunt cele care fac diferenta in viata noastra; daca nu ar exista acest gram de fericire, nu stim ce ne-am face si cat ar fi nevoie sa muncim, pentru a ne fi cat de cat bine, dar si pentru a ramane pe linia de plutire.

Si de aceasta data astrele ne sar in ajutor si ne arata in tot acest demers al nostru care sunt zilele norocoase din luna septembrie pentru fiecare dintre noi, pentru fiecare zodie in parte.

Haideti sa vedem impreuna!

Berbec
Daca iti doresti putin noroc la capitolul dragoste, incearca sa mizezi pe 15 si 23 septembrie. Este bine sa te implici in afaceri pe data de 16 sau 17 a acestei luni.

Taur
Pentru tine totul se rezuma la trei zile in care trebuie sa tragi tare din toate punctele de vedere. Sunt zile decisive care-ti pot schimba viata cu totul. Acestea sunt 14, 28 si 30 septembrie.

Gemeni
Nu trebuie sa mai stai mult pe ganduri si suntem siguri ca nu prea te intereseaza pe tine daca ai sau nu o zi norocoasa, deoarece le consideri pe toate la fel. Cele in care nu trebuie sa misti un deget sunt 14, 28 si 30 septembrie.

Rac
Astrele sunt si de partea ta si iti demonstreaza de aceasta data ca norocul te poate lovi oricand. Mizeaza totul pe 30 septembrie cand vine vorba de dragoste si iesi in fata la serviciu pe 20 septembrie.

Leu
Avand in vedere ca esti o zodie extrem de norocoasa, care pariaza totul pe o singura mana, trebuie sa stii ca cel mai bine te vei descurca in datele de 17, 19 si 28 septembrie.

Fecioara
Nu incerca sa fortezi limita in aceasta luna! Insa, trebuie sa stii ca si tie ti s-a pregatit o mare surpriza, incepand cu data de 9, cand vine vorba de afaceri, iar in materie de iubire este vorba de totul sau nimic pe 13 si 17 septembrie.

Balanta
Nu esti chiar inzestrat la capitolul comunicare cu partenerii de lucru, asa ca incearca sa dai tot ce poti in datele de 21 si 28 septembrie. Treci la un alt nivel al relatiei pe 27 septembrie.

Scorpion
Trebuie sa recunoastem ca nu esti genul de persoana care sa astepte sa-i pice din cer vreun lucru, ci munceste exact cand trebuie. Incearca sa exploatezi totul la maximum in datele de 7, 19 si 22 septembrie.

Sagetator
Esti o fire usor delasatoare si ai nevoie mai mereu de impulsuri din exterior. De data aceasta, astrele iti vor veni in ajutor, asadar incearca sa nu o dai in bara! Zilele tale norocoase sunt 11, 18 si 26 septembrie.

Capricorn
Esti o persoana realista si ajungi cu greu sa crezi ca ar fi ceva supranatural care ar putea sa-ti dea planurile peste cap. Tot ce ai muncit pana acum poate fi valorificat pe 15 sau 27 septembrie.

Varsator
Ai o intreaga luna norocoasa si nu stii ce se intampla exact. Profita la maximum de toate aceste oportunitati si fructifica orice ajutor. Zilele norocoase sunt 21 si 22 septembrie…

Pesti
N-ar fi rau ca, din cand in cand, sa mai revii cu picioarele pe pamant si chiar sa te gandesti la ceva de viitor. Cand e vorba de dragoste, poti lua o decizie hotaratoare pe 29 septembrie, iar gandindu-ne la bani, pe 30 septembrie.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed