Home Horoscop Sfatul zilei 1 Decembrie 2020: Peștii să învețe să își stăpânească furia

Sfatul zilei 1 Decembrie 2020: Peștii să învețe să își stăpânească furia

autor Elena Yvette
885 vizualizari
Sfatul zilei 1 Decembrie 2020

Sfatul zilei 1 Decembrie 2020: Gemenii trebuie să fie mai prezenți, Scorpionii, să renunțe la încăpățânare, iar Peștii, să învețe să își stăpânească furia.

Sfatul zilei: Berbec

Te implici prea mult în viața altora, iar astfel te încarci de multe ori cu toate problemele și energia negativă din viața lor. Fii mai implicat în viața ta și mai puțin în a altora, vei avea doar de câștigat!

Sfatul zilei: Taur

Este un lucru bun să ai dorințe și idealuri și să crezi în ele. Ceea ce nu trebuie să faci este să te lași doborât de orice vorbă de neîncredere aruncată de alții sau de orice obstacol care îți apare în cale.

Sfatul zilei: Gemeni

Se întâmplă de multe ori să rămâi blocat în gândurile tale și să nu mai acorzi atenție oamenilor din jurul tău. Fii puțin mai prezent, iar pentru momentele în care simți nevoia să fii doar tu cu gândurile tale îți poți găsi un loc special pe care să-l dedici acestei activități.

Sfatul zilei: Rac

Ești genul de persoană care de cele mai multe ori poartă pică. Îți este greu să treci peste greșelile altora și, deși spui că ierți, niciodată nu uiți. Poate ar fi bine să uiți și să mergi mai departe, suntem toți oameni și cu toții greșim.

Sfatul zilei: Leu

Atunci când ceri o părere, trebuie să te aștepți să primești atât o părere potrivită cu a ta, cât și una diametral opusă. Dacă tot ceri părerea altor persoane, măcar învață să o accepți oricum ar fi.

Sfatul zilei: Fecioară

Ții la persoanele apropiate ție, iar din acest motiv, de multe ori ai tendința de a da prea multe sfaturi, chiar dacă vezi că acestea nu le urmează. Uneori este bine să lași oamenii să își dea singuri seama de greșelile lor.

Sfatul zilei: Balanță

De multe ori, nu acorzi foarte multă importanță situațiilor în care oamenii ți se confesează. Poate că pur și simplu nu îți place să te încarci cu problemele lor însă ar fi bine să fii puțin mai atent, pentru că nu doar că ai de învățat, dar câștigi și încrederea celor din jur.

Sfatul zilei: Scorpion

Încăpățânarea nu este deloc o virtute, ar trebui să renunți la ea. Când mai multe persoane încearcă să te învețe un lucru bun și îți aduc argumente similare, ar trebui să realizezi că se mai întâmplă să nu ai mereu dreptate.

Sfatul zilei: Săgetător

Dacă ai luat niște decizii, fie ele bune sau rele, trebuie să ți le asumi și chiar să fii mândru de ele. Dacă nu erau și deciziile greșite din viața, ta nu ai fi avut de unde să înveți și nu ai mai fi fost persoana care ești astăzi.

Sfatul zilei: Capricorn

De multe ori, păstrezi în tine toate problemele pe care le ai și arăți doar lucrurile bune. Nu îți dorești să îi încarci pe cei din jur însă uneori ar fi bine să găsești o persoană de încredere căreia să i te poți confesa, pentru că altfel problemele te vor măcina.

Sfatul zilei: Vărsător

Încrederea ta în oameni a cam dispărut de ceva timp. Este greșit să îi cataloghezi pe toți într-un anume fel pe baza experiențelor pe care le-ai avut cu alții. Recapătă-ți încrederea, vei găsi și oameni cu care să rezonezi din toate punctele de vedere…

Sfatul zilei: Pești

Nu îți poți stăpâni furia și ai reacții foarte nepotrivite de multe ori. Încearcă să îți canalizezi aceste emoții altfel, iar dacă nu reușești să faci asta singur, nu ar fi rău nici dacă ai apela la ajutorul câtorva ședințe de terapie.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies