Home Horoscop Sfatul zilei 11 Noiembrie 2019: ai mare grijă la starea ta de sănătate!

Sfatul zilei 11 Noiembrie 2019: ai mare grijă la starea ta de sănătate!

autor Elena Yvette
279 vizualizari
Sfatul zilei 11 Noiembrie 2019

Nativele din Vărsător ar trebui să își facă mai mult timp pentru ele însele, cele din Leu ar trebui să țină cont de părerile celor din jur, iar Fecioarele au nevoie de ieșiri în oraș alături de prieteni.

Sfatul zilei 11 Noiembrie 2019

Sfatul zilei pentru zodia BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Fă-ți mereu timp pentru ceea ce îți place și nu te mai afunda doar în munca de la birou! Vei realiza cât de bine te vei simți după.

Sfatul zilei pentru zodia TAUR (21 aprilie – 20 mai)

Implică-te mai mult în ceea ce faci și nu mai lăsa totul pe ultima sută de metri, așa cum faci de obicei. Acest obicei te va face să pierzi mult.

Sfatul zilei pentru zodia GEMENI (21 mai – 21 iunie)

Ai mare grijă la ceea ce faci, deoarece îi poți răni pe cei din jurul tău, fără să îți dai seama. Faptele tale și cuvintele te pot îndepărta de cei pe care îi iubești cel mai mult.

Sfatul zilei pentru zodia RAC (22 iunie – 22 iulie)

Gătește mai mult și mai sănătos. Acest lucru te va ajuta să fii mult mai sănătoasă și să te simți mult mai bine. Ai uitat cum este să mănânci ceva gătit de tine.

Sfatul zilei pentru zodia LEU (23 iulie – 23 august)

Nu lua astăzi nicio decizie fără să te consulți cu cei din jurul tău, deoarece ai putea să faci o mare greșeală. Ai putea greși, iar asta te-ar face să pierzi mult.

Sfatul zilei pentru zodia FECIOARĂ (24 august – 23 septembrie)

Ieși în oraș alături de prietenii tăi, pentru a uita de toate greutățile de pe parcursul zilei. Astfel te vei binedispune și vei deveni mult mai productivă în zilele următoare.

Sfatul zilei pentru zodia BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)

Ai mare grijă la starea ta de sănătate deoarece, din cauza vremii schimbătoare, ești extrem de predispusă la răceli! Cu siguranță nu ai nevoie în acest moment de un concediu medical.

Sfatul zilei pentru zodia SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Ai mare încredere în cei din jurul tău și nu îi ocoli în această perioadă, deoarece, chiar dacă nu îți dai seama, ai mare nevoie de ei. Arată-le cât de importanți sunt pentru tine.

Sfatul zilei pentru zodia SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Astăzi ar trebui să dăruiești mai mult, chiar și unui necunoscut. Această faptă bună te va face să te simți împlinită și să realizezi care sunt adevăratele frumuseți ale vieții.

Sfatul zilei pentru zodia CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Fii mult mai prudentă și nu te încrede în tot ceea ce spun cei din jurul tău, chiar dacă ai impresia că au dreptate. Tu știi ce e mai bine pentru tine și de aceea ar trebui să faci totul așa cum simți.

Sfatul zilei pentru zodia VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Astăzi ar trebui să îți faci timp doar pentru tine însăți. Citește, uită-te la un film bun sau bea un pahar de vin în căldura căminului tău. Vei avea parte de relaxarea de care ai nevoie…

Sfatul zilei pentru zodia PEȘTI (20 februarie – 20 martie)

Ajută-i pe cei din jurul tău, pentru a le arăta că nu ești atât de indiferentă cum cred ei. Deseori ești ignorantă, iar acest lucru te-a îndepărtat de cei din jurul tău.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies