Home Horoscop Sfatul zilei 12 Noiembrie 2019: Ia-ți inima în dinți și sună-l

Sfatul zilei 12 Noiembrie 2019: Ia-ți inima în dinți și sună-l

autor Elena Yvette
1,K views
Sfatul zilei 12 Noiembrie 2019

Capricornii trebuie să accepte toate invitațiile, Racii trebuie să scape de toate fricile, iar Taurii ar trebui să le arate prietenilor cât de importanți sunt.

Sfatul zilei 12 Noiembrie 2019

Sfatul zilei pentru zodia BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Muncește mai mult pentru a avea parte de tot ce îți dorești. Știi bine că pentru a avea de toate, trebuie să faci și unele eforturi. Începe astăzi.

Sfatul zilei pentru zodia TAUR (21 aprilie – 20 mai)

Spune-le prietenilor tăi cât de mult îi apreciezi și cât de importanți sunt pentru tine. Acest gest al tău îi va bucura și le va demonstra cât de importanți sunt pentru tine.

Sfatul zilei pentru zodia GEMENI (21 mai – 21 iunie)

Fă ceea ce își dorești și nu te mai gândi la ce păreri ar avea cei din jurul tău! Dacă acel lucru te face pe tine fericită, cu siguranță asta ar trebui să faci.

Sfatul zilei pentru zodia RAC (22 iunie – 22 iulie)

Vrei să faci ceva, din tot sufletul, dar îți este frică? Treci peste aceste momente grele și încearcă să faci acel lucru în fiecare zi. Asta te va ajuta să treci peste teama care îți dă bătăi de cap.

Sfatul zilei pentru zodia LEU (23 iulie – 23 august)

Astăzi ești extrem de productivă și de aceea ar trebui să muncești mai mult. Astfel, îți poți lua câteva zile libere în momentele în care nu te simți prea bine.

Sfatul zilei pentru zodia FECIOARĂ (24 august – 23 septembrie)

Te gândești de câteva zile la un vechi prieten ce îți lipsește, dar nu ai curajul de a-l contacta. Ia-ți inima în dinți și sună-l! Deși nu te aștepți, va fi extrem de fericit să te audă.

Sfatul zilei pentru zodia BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)

Astăzi ai nevoie de puțină mișcare și de aceea ar fi indicat să mergi la sală sau să faci jogging. Te-ai obișnuit să mergi doar cu mașina și ai devenit foarte leneșă.

Sfatul zilei pentru zodia SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Aranjează-te înainte de a ieși din casă, deoarece vei avea parte de o mare surpriză. Nu te aștepți la ceea ce va urma. Vei fi extrem de emoționată.

Sfatul zilei pentru zodia SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Ziua ta nu va fi una prea bună. Pregătește-te pentru ce e mai rău, dar nu lăsa nimic să te demoralizeze. Totul va trece repede.

Sfatul zilei pentru zodia CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Astăzi vei fi abordată de un tip drăguț și vei primi o invitație la cafea. Acceptă fără a sta prea mult pe gânduri. Vei avea parte de o zi excelentă!

Sfatul zilei pentru zodia VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Renunță la internet pentru câteva zile și refugiază-te în brațele iubitului, pe care l-ai ignorat în ultimul timp. Îți va mulțumi…

Sfatul zilei pentru zodia PEȘTI (20 februarie – 20 martie)

Ziua ta va fi una excelentă și de aceea nu trebuie să îți faci griji. Totuși, nu trebuie să ți-o iei în cap, deoarece poți strica totul.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed