Sfatul zilei 14 Decembrie 2017: renunta la conceptiile vechi


497

Sfatul zilei 14 Decembrie 2017: Renunță la concepțiile vechi pe care le-ai moștenit de la părinți! Adaptează-te noii vieți!

Sfatul zilei 14 Decembrie

Sfatul zilei 14 Decembrie pentru Berbec

-privești viața într-un mod mult prea dăunător. Ai întotdeauna grijă de ceilalți și niciodată de tine. Fii uneori mai egoist, mai ales că ai uitat să te ocupi și de tine!

Sfatul zilnic 14 Decembrie pentru Taur

-fă un efort în a-ți arăta recunoștința față de persoanele pe care le ai în viața ta. Nu pierde timpul, căci vei avea probleme în organizarea acestuia.

Sfatul zilnic 14 Decembrie pentru Gemeni

-treburile casnice ar trebui să te preocupe mai mult decât să rezolvi problemele altora. Ți se vor face anumite reproșuri pe această temă.

Sfatul zilnic 14 Decembrie pentru Rac

-educația ta nu corespunde cu cea din societate. Ești timid și nu vrei să ieși în evidență, dar cei din jur nu te vor critica. Vei avea conflicte însă cu cei din familie, care, nemulțumiți de comportamentul tău, îți aduc reproșuri.

Sfatul zilnic 14 Decembrie pentru Leu

-fii mai atent în trafic, nu glumi cu viața ta. Neatenția te costă și știi bine că ar trebui să înveți din greșeli. Pe plan profesional e bine să riști, nu se acceptă să ai frică de eșec.

Sfatul zilnic 14 Decembrie pentru Fecioară

-esența vieții nu constă în ceea ce poți cumpăra sau în lucrurile materiale, ci în cunoștințele pe care le dobândești pe parcursul vieții. Fii mai înțelegător atunci când vine vorba de conflictele dintre generații, altfel nu se va ajunge la comun acord!

Citește și:  Horoscop 23 August 2019: astăzi Scorpionii au realizări pe toate planurile

Sfatul zilnic 14 Decembrie pentru Balanță

-deții un capital de cunoștințe pe care se recomandă să înveți cum să îl folosești. Nu poți nega faptul că ești interesat de propria persoană și cauți să îți construiești confortul.

Sfatul zilnic 14 Decembrie pentru Scorpion

-problemele vor continua, dar poți face un efort pentru a le primi cu entuziasm. Este de preferat să zâmbești și să te resemnezi în loc să fii slab în fața problemelor și să te panichezi.

Sfatul zilnic 14 Decembrie pentru Săgetător

-pentru a schimba situația în care ești, și anume conflictele provocate de diferențele dintre generații care sunt tot mai mari, este bine să îți schimbi modul de gândire.

Sfatul zilnic 14 Decembrie pentru Capricorn

-nu renunța la ideea că poți fi cine vrei în această viața! Diferența dintre „a vrea” și „a fi” este legată doar de voință. Nu trebuie să muți munții din loc, ci doar să depui mai mult efort în ceea ce faci.

Sfatul zilnic 14 Decembrie pentru Vărsător

-relaxează-te! Ai nevoie de o mică pauză pentru a te aduna, ai prea multe sarcini de îndeplinit și nu le vei duce până la capăt dacă nu le administrezi cum trebuie…

Sfatul zilnic 14 Decembrie pentru Pești

-îndreaptă-ți atenția asupra ta, cunoaște-ți propriile limite! Partea financiară îți poate pune bețe-n roate, dar nu dispera! Învață să cheltui responsabil și fă economii atunci când ai ocazia!

Citeste si horoscopul zilei pentru 14 Decembrie

loading...