HomeHoroscop Sfatul zilei 14 Martie 2018: pentru nativii Gemeni este o zi perfecta

Sfatul zilei 14 Martie 2018: pentru nativii Gemeni este o zi perfecta

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 702 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/03/Sfatul-zilei-14-Martie.jpg

Pentru nativii Gemeni este o zi perfectă pentru a ieși din casă, chiar și fără motiv!

 Sfatul zilei 14 Martie

Sfatul zilei pentru Berbec

-informează-te mai bine în ceea ce privește o veste pe care tocmai ai primit-o, înainte de a te bucura! Este posibil să fii dezamăgit și cu siguranță nu îți dorești acest lucru.

 Sfatul zilnic pentru Taur 

-ia o pauză de la muncă, griji și stres! Vei fi extenuat și nu vei mai putea face față mulțimii de proiecte și superiorilor care vor pune presiune pe umerii tăi.

 Sfatul zilnic pentru Gemeni

-renunță la a petrece timpul liber în casă, ieși în oraș alături de prieteni, căci invitațiile se țin lanț. Nu se va ruga nimeni la infinit de tine, astfel că vei fi ignorat atunci când vei vrea să socializezi.

Sfatul zilnic pentru Rac

-nu îți neglija partenerul de viață, mai ales că nici în ultima perioadă nu ai acordat prea multă atenție relației! În ceea ce privește locul de muncă, fii punctual dacă nu îți dorești să fii taxat.

Sfatul zilnic pentru Leu

-bucură-te de clipele pe care le petreci alături de membrii familiei și nu te sfii să îți exprimi sentimentele față de aceștia! Poți începe prin a le spune cât de mult le apreciezi prezența în viața ta.

Sfatul zilnic pentru Fecioară

-lucrează mai mult la modul în care îți exprimi punctul de vedere, pentru că uneori ești interpretat greșit! Lasă-te purtat de val și nu îți închide inima vizavi de partenerul de viață!

Sfatul zilnic pentru Balanță

-nu te teme să accepți ideea unei schimbări, fie că este vorba de o schimbare a locuinței, a locului de muncă sau chiar de look!

Sfatul zilnic pentru Scorpion

-ia o gură de aer curat, poți opta pentru câteva ore petrecute departe de ochii lumii! Deși aparent nu ieși în evidență, spre seară vei fi în centrul atenției, astfel că fii atent la ce se întâmplă!

Sfatul zilnic pentru Săgetător

-discută cu un membru al familiei ceea ce te nemulțumește, te poate ajuta să fii mai calm și să uiți de stările de nervozitate! Începe să cunoști persoane noi, ești mult prea închis comunicării!

Sfatul zilnic pentru Capricorn
-o parte a zilei nu trebuie să faci prea mult efort în ceea ce privește o invitație în oraș, căci va veni de la sine. Profită că vei fi în centrul atenției și socializează mai mult cu cei din jur!

Sfatul zilnic pentru Vărsător

-nu ar fi plăcut să refuzi un cadou din partea unui apropiat, iar dacă o faci, vei crea un conflict. În prima parte a zilei încearcă să menții pacea între membrii familiei, fără să intervii prea mult în discuții…

Sfatul zilnic pentru Pești

-poți ajunge destul de ușor la un numitor comun într-o discuție purtată în contradictoriu cu un membru al familiei sau chiar cu partenerul de viață.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed