Home Horoscop Sfatul zilei 15 Martie 2018: este momentul prielnic pentru nativii Fecioara sa uite de gandurile negative

Sfatul zilei 15 Martie 2018: este momentul prielnic pentru nativii Fecioara sa uite de gandurile negative

autor Elena Yvette
37 vizualizari
Sfatul zilei 15 Martie

Sfatul zilei 15 Martie 2018: Este momentul prielnic pentru nativii Fecioară să uite de gândurile negative, iar Peștii fac eforturi pentru a evita conflictele.

 Sfatul zilei 15 Martie

Sfatul zilei pentru Berbec

-insistă atunci când observi că poți schimba unele lucruri în bine și nu te dezarma în fața obstacolelor! Este mult mai bine să eviți conflictele decât să fii în centrul acestora, căci poți atrage atenția persoanelor potrivite pentru cariera ta!

 Sfatul zilnic pentru Taur 

-punctualitatea ta poate fi un atu în fața celor din jur, iar dacă în plus față de acest lucru te vei raporta la sarcinile tale pe care trebuie să le îndeplinești, vei fi apreciat și este posibil să primești o primă.

 Sfatul zilnic pentru Gemeni

-ar trebui să comunici mai des cu vechile cunoștințe de care te leagă amintiri plăcute. Astăzi ocupă-te doar de starea ta de sănătate, căci micile discuții contradictorii te-au afectat vizibil.

Sfatul zilnic pentru Rac

-poți fi la fel de fericit fără să fi în centrul atenției, iar în unele momente cei din jur te vor aprecia fără să îți spună. Evită să fii nepoliticos, chiar dacă nu te afli în cele mai bune condiții.

Sfatul zilnic pentru Leu

-nu te grăbi în legătură cu luarea unei decizii! Azi, poți să te refugiezi într-un loc în care să poți medita la o anumită soluție pentru o problemă financiară sau de sănătate.

Sfatul zilnic pentru Fecioară

-renunță la gândul că nu ești apreciat! Din cauza timpului prea puțin sau din cauza oboselii, partenerul de viață nu mai comunică la fel de mult. Însă nu te împovăra cu gânduri negative!

Sfatul zilnic pentru Balanță

-trebuie să îți folosești mai des simțul umorului în momentele petrecute alături de partenerul tău de viață. Nu te panica și fii inventiv dacă nu știi cum să manevrezi o situație!

Sfatul zilnic pentru Scorpion

-acceptă ideea că planurile pe care ți le faci nu se pot parcurge întotdeauna, mai ales că nu depui prea mult efort! Ar trebui să încerci mai mult pentru a-ți îndeplini obiectivul!

Sfatul zilnic pentru Săgetător

-abordează cu mai multă seriozitate problemele celorlalți, mai ales că nu vrei ca cei din jur să te evite sau să nu te mai trateze cu același respect!

Sfatul zilnic pentru Capricorn

-încearcă lucruri noi astăzi, fie că este vorba de activitățile tale individuale, fie de cele alături de partenerul de viață. Nu uita să apreciezi fiecare moment și să nu regreți lucrurile pe care le faci!

Sfatul zilnic pentru Vărsător

-începe-ți ziua prin activitățile ce îți fac ție plăcere și nu celor din jur! Fii cu ochii larg deschiși la noile oferte de muncă, întrucât nu știi de unde se va ivi norocul tău!

Sfatul zilnic pentru Pești

-trebuie neapărat să renunți la a-i învinui pe cei din jur pentru ceea ce nu merge conform planurilor tale! Se recomandă nativului din zodia Pești ca astăzi să evite în limita posibilului conflictele din cadrul locului de muncă…

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!