Home Horoscop Sfatul zilei 15 noiembrie 2019: zodiile sunt sfătuite să facă primul pas spre împăcare

Sfatul zilei 15 noiembrie 2019: zodiile sunt sfătuite să facă primul pas spre împăcare

autor Elena Yvette
119 vizualizari
Sfatul zilei 15 noiembrie 2019
loading...

Sfatul zilei 15 noiembrie 2019: Nu este nimic mai dulce ca împăcarea, deci zodiile sunt sfătuite să facă primul pas spre împăcare.

Sfatul zilei 15 noiembrie 2019

Sfatul zilei pentru Berbec

– certurile din ultima perioadă au avut un impact negativ asupra nativului. Berbecul trebuie să învețe că nu are dreptate întotdeauna, iar cei din jur nu vor accepta comportamentul acesta.

Sfatul zilnic pentru Taur

– capacitatea de a diferenția binele de rău este punctul forte al Taurului. Nativul trebuie să evite situațiile neplăcute, căci în stare de criză poate apela la decizii ce vor aduce consecințe negative.

Sfatul zilnic pentru Gemeni

– ești pus în fața unei situații pe care știi cum să o manevrezi în favoarea ta. Însă se recomandă cumpătarea când vine vorba de a fi stăpân pe situație, căci nu se știe pe cine superi.

Sfatul zilnic pentru Rac

– trezindu-te de dimineața vei avea mai mult timp pentru familie; nu mai fi atât de preocupat de ce spun cei din jur, ci pune accent pe ceea ce simți cu adevărat.

Sfatul zilnic pentru Leu

– Leul este influențat întotdeauna de membrii familiei în luarea deciziilor. Dacă vei continua astfel, vei conștientiza că nu ai făcut decât ceea ce place altora, ci nu ceea ce îți face ție plăcere.

Sfatul zilnic pentru Fecioară

– schimbă-ți modul de viață nesănătos, renunță la sedentarism și la mâncarea nesănătoasă. Problemele de sănătate se vor diminua cu câteva eforturi din partea acestui nativ.

Sfatul zilnic pentru Balanță

– arată-le celor din jur cât îi apreciezi și, mai ales, cât de importantă este prezența lor. Nu veți avea o relație bună cu ceilalți dacă nu comunicați îndeajuns.

Sfatul zilnic pentru Scorpion

– fii cât mai optimist! În ciuda problemelor financiare, voia bună trebuie să predomine în jurul Scorpionului.

Sfatul zilnic pentru Săgetător

– aveți șansa întreaga zi să faceți schimbări pe planul social. Cum nu suportați singurătatea, puteți opta pentru prietenii noi sau vă puteți vizita cunoștințele mai vechi.

Sfatul zilnic pentru Capricorn

– cele mai multe decizii ale nativului Capricorn sunt cele luate pe grabă, dar care uneori sunt de folos. Astăzi nativul trebuie sa învețe să gândească de două ori înainte de a face anumite lucruri.

Sfatul zilnic pentru Vărsător

– ferește-te de posibilele conflicte sau discuții despre un subiect care nu îți face plăcere. Dacă nu vei reuși, se recomandă să fii calm, deoarece problemele de sănătate se pot agrava…

Sfatul zilnic pentru Pești

– nimic nu merită lacrimile tale, dar astăzi o veste mai puțin bună aduce tristețea în sufletul tău. Gândește-te de două ori și acordă timp persoanelor din jur.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!