Home Horoscop Sfatul zilei 16 noiembrie 2019: Acordă-ți timp, iubire și respect

Sfatul zilei 16 noiembrie 2019: Acordă-ți timp, iubire și respect

autor Elena Yvette
280 vizualizari
Sfatul zilei 16 noiembrie 2019

Sfatul zilei 16 noiembrie 2019: Acordă-ți timp, iubire și respect, iar ceilalți îți vor acorda aceleași lucruri.

Sfatul zilei 16 noiembrie 2019

Sfatul zilei pentru Berbec

– nu lăsa pe mâine ce poți face azi! Fii cât mai optimist, răbdător cu tine și cu cei din jur și vei vedea rezultate pozitive pe parcursul zilei!

Sfatul zilnic pentru Taur

– timpul petrecut cu familia nu este niciodată un timp irosit. Taurul apreciază prezența membrilor familiei, dar i se recomandă comunicarea, să le spună celor din jur cât de mult îi apreciază.

Sfatul zilnic pentru Gemeni

– ai nevoie de cineva cu care să rezonezi, dar ține minte că nu primul venit are prioritate, ci cel cu care simți că ai lucruri în comun. Fii deschis noilor opțiuni și norocul îți va surâde astăzi!

Sfatul zilnic pentru Rac

– fii atent la ocaziile pe care ziua ți le oferă și nu ignora posibilele șanse de progres. Progresul îți oferă posibilități noi, opțiuni și succes în ceea ce ți-ai propus pentru astăzi.

Sfatul zilnic pentru Leu

– ai timpul necesar atât pentru distracție, cât și pentru muncă. Deși simți că ești stăpân pe situație, astăzi evită lauda, căci nu va aduce nimic bun. Cei din jur pot interpreta diferit mesajul pe care vrei să îl transmiți.

Sfatul zilnic pentru Fecioară

– pentru ca ceilalți să te accepte, este nevoit să începi cu tine însuți. Iubește-te pe tine însuți, apoi pe ceilalți, apreciază-te când ceilalți nu o fac. Nu vei fi preocupat întreaga zi de cum te percep ceilalți însă o mare parte a zilei, da.

Sfatul zilnic pentru Balanță

– începând cu lucruri mici vei ajunge acolo unde ți-ai propus și fiecare zi este importantă în atingerea obiectivului. Încearcă astăzi să ai răbdare, să crezi mai mult în tine însuți și să muncești pentru țelul tău.

Sfatul zilnic pentru Scorpion

– cu cât îi eviți pe cei din jur, cu atât vei crea conflicte în jur. Comunicarea este baza unei relații de încredere, iar lipsa acesteia nu face decât rău. Învăță și încearcă să spui dacă ceva îți place sau displace, dacă iubești ceva sau urăști.

Sfatul zilnic pentru Săgetător

– prezența Săgetătorului poate fi deranjantă dacă glumele sunt neplăcute. Chiar dacă cei din jur nu vor spune nimic legat de acest aspect, trebuie ca nativul să își impună o limită în această privință.

Sfatul zilnic pentru Capricorn

– astăzi se recomandă să nu acorzi atenție vorbelor răutăcioase și să îți dai timp să te relaxezi și să lași munca deoparte. Nu vei face niciun progres dacă părerile celor din jur te vor ține pe loc.

Sfatul zilnic pentru Vărsător

– fii activ, fă mult efort fizic, sport întrucât se recomandă atât pentru aspectul fizic, cât și pentru sănătatea mintală, deoarece sportul te ajută în acceptarea unor situații și să nu se simtă o posibilă depresie…

Sfatul zilnic pentru Pești

– încearcă să nu fi implicat în conflicte, dar dacă totuși nu reușești, fii calm în aceste situații! Nu vei capta atenția nimănui prin conflicte și nici nu îți vei ajuta sănătatea.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies