Sfatul zilei 17 Aprilie 2018: fii mai bun, mai intelegator si mai atent cu cei din jur


824

Sfatul zilei: Fiecare zi este o nouă oportunitate, de aceea, ai și tu șansa de a deveni mai bun, mai înțelegător și mai atent cu cei din jur. Taurilor li se va cere un sfat, Fecioarelor li se va dovedi exact ceea ce vor, iar Vărsătorii se vor simți norocoși.

Sfatul zilei 17 Aprilie

Sfatul zilei pentru Berbec

 • Azi vei vedea cât de multă lume te susține, câți te apreciază și vor să-ți rămână aproape. Emoțiile, starea de bine și energia pozitivă îți vor transforma ziua într-un șir infinit de evenimente frumoase – pentru care vei fi recunoscător.

Sfatul zilei pentru Taur

 • Un coleg sau un membru al familiei are nevoie de tine și de sfatul tău obiectiv. Vei ajuta mai mult decât crezi, iar bucuria celui drag te va însoți pe tot parcursul zilei.

Sfatul zilei pentru Gemeni

 • Iubirea ta și gesturile simple vor bucura pe oricine de la birou, de acasă sau chiar și din cercul de prieteni, Vei atrage atenția unei persoane necunoscute, dar care se va dovedi a fi extrem de interesantă.

Sfatul zilei pentru Rac

 • Vei da dovadă astăzi de foarte multă înțelegere față de o persoană mai în vârstă care te va ajuta enorm în viitor. Gestul tău va fi remarcat și de către altcineva.

Sfatul zilei pentru Leu

 • Înțelegi pe oricine, ajuți atunci când poți și fugi cât poți de tare de laude și răsplată. Știi că bine faci, bine găsești, dar ești adeptul ideii: „Fac un bine, tac din gură”.

Sfatul zilei pentru Fecioară

 • Deși știi adevărul, aștepți să ți se dovedească fiecare cuvânt, iar astăzi ai parte de toate dovezile pe care nu le-ai cerut, dar sperai să le primești. Dorințele se împlinesc întotdeauna, dar să ai mai multă încredere în cel de lângă tine!

Sfatul zilei pentru Balanță

 • Ești permisivă și accepți cu zâmbetul pe buze orice remarcă și glumă. Toți cei din jurul tău vor remarca o schimbare la tine, o schimbare în bine. Te simți bine înconjurată de oameni în care poți avea încredere, iar asta se vede.

Sfatul zilei pentru Scorpion

 • Ești depășită de o anumită situație, dar știi că trebuie să stai cât mai departe; chiar dacă îl înțelegi și pe celălalt, nu poți accepta o asemenea nedreptate făcută familiei tale. Toate se vor rezolva cu bine.

Sfatul zilei pentru Săgetător

 • Ai parte de o zi bună, cu mult zâmbet, iar asta te va ajuta să rezolvi totul cu foarte multă ușurință. Ești mai relaxat, mai plin de optimism, iar surprizele nu se opresc aici, vei fi și mai bine decât la începutul zilei.

Sfatul zilei pentru Capricorn

 • Ajuți un prieten să iasă dintr-un mare impas, iar asta te ajută să te simți util și valoros, să înțelegi că poți să faci întotdeauna foarte mult bine fără să te coste ceva, fără prea mare efort.

Sfatul zilei pentru Vărsător

 • Te vei simți cea mai norocoasă persoană din lume, dar nu pentru că ai fi câștigat la loto, ci pentru că știi că ai alături de tine cei mai buni prieteni, dar și familia. Ei te-au susținut mereu, în orice situație…

Sfatul zilei pentru Pești

Prietenul anevoie se cunoaște, iar tu știi că te poți baza pe toți, în special pe cel mai bun prieten, care nu prea suportă să te vadă supărat sau suferind.