Sfatul zilei 17 Mai 2018: Singuratatea nu face bine nimanui

Share

Sfatul zilei 17 Mai 2018: Peștii ar trebui să stea mai mult în compania prietenilor, iar Racii ar trebui să fie mai atenți la partenerul de viață. Singurătatea nu face bine nimănui.

Sfatul zilei 17 Mai

Sfatul zilei pentru zodia BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Înconjoară-te doar de oameni care te inspiră. Astfel, vei avea doar de câștigat și vei deveni mult mai bună în tot ceea ce faci. Vei fi mult mai fericită și mai împlinită.

Sfatul zilei pentru zodia TAUR (21 aprilie – 20 mai)

Fii mai îndrăzneață! Cu timiditatea aceasta excesivă vei avea doar de pierdut și cu siguranță nu îți dorești acest lucru. Spune tot ceea ce gândești, iar cei din jurul tău vor fi impresionați de sinceritatea ta.

Sfatul zilei pentru zodia GEMENI (21 mai – 21 iunie)

Ai nevoie de cineva care să îți fie mereu alături. Dacă vei înceta să mai ridici ziduri atât de înalte în jurul tău, vei realiza cât de frumoasă este viața atunci când ai alături persoane care țin la tine.

Sfatul zilei pentru zodia RAC (22 iunie – 22 iulie)

Ar trebui să te implici mult mai mult în viața de cuplu. Partenerul tău de viață te simte distantă și nu îi convine absolut deloc acest lucru. Ia măsuri cât mai repede!

Sfatul zilei pentru zodia LEU (23 iulie – 23 august)

Vrei să câștigi mai mult, dar îți este rușine să ceri o mărire de salariu. Ar trebui să îți iei inima în dinți și să discuți serios cu șeful tău cu privire la acest aspect.

Sfatul zilei pentru zodia FECIOARĂ (24 august – 23 septembrie)

Acum ar fi timpul să faci o schimbare. Nu mai sta deloc pe gânduri și pune în practică toate dorințele tale. Vei avea doar de câștigat!

Sfatul zilei pentru zodia BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)

Gătește-i ceva bun partenerului de viață. Nu i-ai acordat prea multă atenție în ultima perioadă și de aceea se simte dat la o parte. Schimbă acest lucru!

Sfatul zilei pentru zodia SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Nu ai mai ieșit de mult la un restaurant, iar astăzi ar trebui să o faci. Deși vrei să strângi bani și nu vrei să îi dai pe așa ceva, astăzi poți să faci o excepție.

Sfatul zilei pentru zodia SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Spune ceea ce gândești și nu te mai gândi la consecințe. Vei vedea că vei avea doar de câștigat și vei fi extrem de încântată de acest lucru.

Sfatul zilei pentru zodia CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Fă-ți astăzi ordine în garderobă și donează tot ceea ce nu mai porți. Astfel, vei face loc în dressing și vei face și pe cineva fericit. Cine nu și-ar dori hainele tale?

Sfatul zilei pentru zodia VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Nu te mai agita atât de mult din cauza jobului și învață să și lenevești câteodată. Acest lucru te va relaxa și te va face să fii mult mai productivă în perioada următoare…

Sfatul zilei pentru zodia PEȘTI (20 februarie – 20 martie)

Nu-ți mai ignora prietenii și încearcă să petreci măcar două ore pe săptămână în compania acestora. Nici nu îți dai seama câtă energie pozitivă îți pot transmite aceștia!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news