HomeHoroscop Sfatul zilei 17 Martie 2018: Gemenii sunt nevoiti sa acorde atentie relatiei de cuplu

Sfatul zilei 17 Martie 2018: Gemenii sunt nevoiti sa acorde atentie relatiei de cuplu

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 800 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/03/Sfatul-zilei-17-Martie.jpg

Sfatul zilei 17 Martie 2018: Gemenii sunt nevoiți să acorde atenție relației de cuplu, iar Balanța, asupra punctualității!

 Sfatul zilei 17 Martie

Sfatul zilei pentru Berbec

-astăzi nativul din zodia Berbec poate învăța lucruri noi alături de partenerul de viață, entuziasmat de momentele plăcute petrecute împreună.

 Sfatul zilnic pentru Taur 

-în ceea ce privește viața profesională, poți opta pentru a fi mai curajos în luarea unor decizii, fără sa te temi de părerea celorlalți.

 Sfatul zilnic pentru Gemeni

-fă-ți timp pentru relația de cuplu, planifică alături de partenerul de viață unele activități pe care să le gustați amândoi cu plăcere! Deși vei considera că deciziile tale sunt corecte, te poți confrunta cu situații neplăcute. Fii cu ochii în patru!

Sfatul zilnic pentru Rac

-te poți regăsi în povestea de viață a unui apropiat, profită de ocazie pentru a-i cere un sfat, o părere în legătură cu o problemă cu care te confrunți! Nu te implica mai mult decât ți se cere în discuțiile celor din jur!

Sfatul zilnic pentru Leu

-nativul din zodia Leu se adaptează destul de repede cu o situație, însă astăzi i se recomandă să fie rezervat în această privință. Spre seară evită să te pui în centrul atenției prin prisma muncii depuse de altcineva!

Sfatul zilnic pentru Fecioară

-acceptă mult mai des acele invitații fie la film, fie la o cafea, pentru a lua o pauză de la agitația cotidiană! Chiar dacă nu primești încurajările pe care le aștepți din partea celor din jur, nu te lăsa intimidat de părerile contra!

Sfatul zilnic pentru Balanță

-fii punctual atunci când vine vorba de o întâlnire de afaceri dacă nu vrei să creezi în viziunea posibililor noi colaboratori o impresie mai puțin bună!

Sfatul zilnic pentru Scorpion

-comunică cu un membru al familiei, spune-i ceea ce te nemulțumește sau dezvăluie-i o dorință a ta! Posibilitatea de a ți se îndeplini poate fi mai mare astăzi, căci ceea ce vei face astăzi te va pune în centrul atenției!

Sfatul zilnic pentru Săgetător

-nu te implica în activitățile celor din jur dacă nu te simți confortabil doar de dragul de a fi prezent! Încearcă să le explici ceea ce simți și, cu siguranță, vei fi înțeles!

Sfatul zilnic pentru Capricorn

-nu refuza să dai o mână de ajutor atunci când ți se cere! Efortul tău va fi răsplătit cu siguranță, iar rezultatele îți vor fi pe plac!

Sfatul zilnic pentru Vărsător

-astăzi ești în centrul atenției, așadar fii atent la gesturi sau vorbe, căci pot fi interpretate greșit de către cei din jur, mai cu seamă de acei colegi care nu te agreează…

Sfatul zilnic pentru Pești

-nu îi respinge pe cei care vor să te ajute, chiar dacă este vorba doar de un sfat! Spre seară, fii atent la invitațiile pe care le primești!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed