HomeHoroscop Sfatul zilei 2 Aprilie 2018: este timpul sa ne potentam calitatile

Sfatul zilei 2 Aprilie 2018: este timpul sa ne potentam calitatile

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 520 views
Sfatul zilei 2 Aprilie

Ființa umană este una cât se poate de complexă. În ultimul timp am fost tentați să evidențiem doar o latură a caracterului. Este timpul să ne potențăm calitățile! Racii sunt sentimentali, Berbecii, flăcări energice, iar Leii, lideri înnăscuți.

Sfatul zilei 2 Aprilie

Berbec

Te-ai putea defini ca o minge de energie care nu poate rămâne pe poziție nicio clipă. Focul din tine te face să nu ai răbdare, iar acest lucru se aplică în toate acțiunile pe care le întreprinzi. Ai impresia că lumea stă pe loc. Dă-ți timp și dozează-ți energia eficient.

Taur

Nu este o noutate că îți place să deții controlul asupra tuturor aspectelor vieții tale. Această obsesie îi poate înnebuni pe prietenii tăi. Chiar și tu știi că acest lucru este aproape imposibil. Nu te obosi cu detalii inutile, fă doar ce îți stă în putință și trăiește clipa!

Gemeni

Ești unul dintre cei mai pricepuți oameni în materie de comunicare. Acest atu îți va aduce beneficii nesperate fără să îți dai seama. Exploatează-l la maximum și vei avea nenumărate beneficii!

Rac

Poate uneori îți reproșezi faptul că nu îți poți ascunde sensibilitatea și vulnerabilitatea, dar sunt momente în care le poți folosi din plin ca pe niște atuuri. Folosește-le pentru a-i recuceri pe cei apropiați și a cuceri persoane noi. Vei fii mult mai împlinit pe plan personal.

Leu

Fă-ți curaj și lasă liderul să iasă la suprafață! Aștepți de mult ocazia să te afirmi și nu are rost să te mai ții în frâu. Arată-le cine ești cu adevărat!

Fecioară

Ai avut o perioadă supraaglomerată la locul de muncă. Din fericire, s-a încheiat. Relaxează-te! Astăzi oferă-ți o zi de odihnă binemeritată în care îți vei aduna forțele pentru drumul ce urmează.

Balanță

Apele se arată puțin tulburi la orizont, dar tu ești persoana perfectă pentru a tempera astfel de situații. Calmul și chibzuința te ajută. Folosește-le la locul de muncă și vei avea numai de câștigat!

Scorpion

Zâmbește cât poți de mult! Chiar dacă prietenii și colegii tăi au o zi mai puțin bună și eficientă, încearcă să nu le preiei starea, ci să îi încurajezi. Tot ce oferi se va întoarce la tine înzecit!

Săgetător

Încearcă să îi asculți mai mult pe ceilalți și să ții cont de părerile lor. Poate că preferi să ai autoritate supremă, dar socializând cu adevărat vei descoperi lucruri noi.

Capricorn

Știi prea bine că ești un lider înnăscut. Ai întotdeauna un plan bine structurat în minte, iar oamenii au încredere în tine. Totuși, ai grijă să nu abuzezi de puterea pe care o ai și să nu intervină pe negândite tirania!

Varsător

Volumul de muncă pare să crească în ultima vreme. Nu lăsa acest lucru să te surprindă sau să te copleșească. Nu uita că orice efort este răsplătit pe măsură!

Pești

În ultimul timp ai muncit mai mult decât simți că poți duce. Stilul acesta de viață te face să arzi cu prea mare intensitate și te obosește. Ar fi indicat să îți recalculezi obiectivele personale și profesionale. Nu în ultimul rând, acordă timp momentelor de relaxare împreuna cu prietenii, practicați sport în aer liber sau activități artistice. Rezultatele vor fi nemaipomenite…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed