HomeHoroscop Sfatul zilei 20 Mai 2018: nu mai pune la suflet tot ce ti se spune

Sfatul zilei 20 Mai 2018: nu mai pune la suflet tot ce ti se spune

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 811 views
Sfatul zilei 20 Mai

Capricornii ar trebui să petreacă mai mult timp alături de familie, iar Racii, alături de partenerul de viață. Cei dragi vor reuși să ne redea tuturor buna dispoziție.

Sfatul zilei 20 Mai

Sfatul zilei pentru zodia BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Limitele pe care ți le impui nu îți fac deloc bine. Scapă de acest prost obicei și reinventează-te. Vei deveni alt om și vei fi extrem de fericită în acel moment.

Sfatul zilei pentru zodia TAUR (21 aprilie – 20 mai)

Nu mai pune la suflet tot ce ți se spune. Oamenii răi și invidioși sunt capabili să îți distrugă toate visurile. Nu le da această satisfacție!

Sfatul zilei pentru zodia GEMENI (21 mai – 21 iunie)

Fii mai optimistă și ai mai multă încredere în tine! Ar trebui să îți dai seama că ești capabilă de orice.

Sfatul zilei pentru zodia RAC (22 iunie – 22 iulie)

Astăzi ai nevoie de o lungă plimbare alături de partenerul de viață. Plimbați-vă, discutați și bucurați-vă de frumoasele momente petrecute împreună.

Sfatul zilei pentru zodia LEU (23 iulie – 23 august)

Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi. Este extrem de important să fii motivată și să faci totul la timp. Te-ai obișnuit să nu ții cont de deadline-uri și din acest motiv poți avea doar de pierdut.

Sfatul zilei pentru zodia FECIOARĂ (24 august – 23 septembrie)

Încearcă să te concentrezi mai mult la proiectul pe care îl ai în desfășurare și nu lăsa absolut nimic să te distragă de la acest lucru. Doar așa poți ajunge la cele mai bune rezultate.

Sfatul zilei pentru zodia BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)

Certurile din ultimul timp te-au demoralizat și nu știi ce să faci pentru a-ți reveni. Cel mai indicat ar fi să stai în preajma unor oameni apropiați, capabili să te facă să râzi. Astfel, vei reuși să treci cu brio peste cele mai grele situații.

Sfatul zilei pentru zodia SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Dacă nu te simți bine în relație, ar trebui să iei măsuri într-un timp cât mai scurt. Te-ai obișnuit să accepți chiar și lucrurile care îți fac rău, doar pentru că te-ai obișnuit.

Sfatul zilei pentru zodia SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Ai mare grijă la starea ta de sănătate, deoarece ești extrem de predispusă la răceli. În această perioadă trebuie să bei mai multe ceaiuri.

Sfatul zilei pentru zodia CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Încearcă să petreci mai mult timp cu familia. În ultimul timp te-ai implicat excesiv în munca de birou, iar cei de acasă ți-au cam simțit lipsa. Ia-ți o zi liberă și detașează-te total de munca de la birou. Cei dragi îți vor mulțumi pentru acest efort.

Sfatul zilei pentru zodia VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Astăzi ar fi timpul să faci ceea îți dorești de foarte mult timp. Nu trebuie să ai nicio reținere și nici să te gândești la consecințe. Fă exact ceea ce te face fericită!

Sfatul zilei pentru zodia PEȘTI ( 20 februarie – 20 martie )

Ar fi cazul să achiziționezi mașina pe care ți-o dorești de mult timp. Ai așteptat destul și ai reușit să strângi destui bani. Astăzi trebuie să te bucuri de ceea ce îți dorești…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed