HomeHoroscop Sfatul zilei 28 Martie 2018: pastreaza-ti increderea si fii cat se poate de linistit

Sfatul zilei 28 Martie 2018: pastreaza-ti increderea si fii cat se poate de linistit

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 903 views
Sfatul zilei 28 Martie

Sfatul zilei-Proba: Cere sfatul cuiva în care ai foarte mare încredere. Vei fi ajutat în situația de față. Până se va rezolva totul, păstrează-ți încrederea și fii cât se poate de liniștit.

Sfatul zilei 28 Martie

Sfatul zilei pentru Berbec

 • Neprevăzutul îți va pune la încercare curajul și încrederea. O discuție cu o persoană mai în vârstă te va ajuta să înțelegi situația și dintr-un alt punct vedere. Totul se va rezolva cu bine, rezultatul va fi favorabil, iar tu vei zâmbi din nou.

Sfatul zilei pentru Taur

 • Ți se cere să ai încredere în intuiția ta, în ceea ce simți, dar și în informațiile sigure pe care le deții. Ești sprijinit de către toți cei dragi pentru a putea acționa așa cum simți că este mai bine. Curajul tău va fi răsplătit pe măsură.

Sfatul  zilei pentru Gemeni

 • Amintește-ți astăzi de toate lucrurile frumoase din viața ta, bucură-te de tot ce te face fericit, fără să-ți pierzi credința nici măcar o secundă. Orice ar apărea nou în programul tău, alege să vezi doar partea bună, doar motivele pentru care merită să rămâi pozitiv.

Sfatul zilei pentru Rac

 • Situația cu care te vei confrunta la birou va avea nevoie de calmul tău, dar și de implicarea totală. E o situație încurcată, dar căreia îi poți face față. Tot ce simți te va călăuzi la fiecare pas, iar această experiență te va duce la următorul nivel.

Sfatul zilei pentru Leu

 • Azi va trebui să decizi ce urmează să faci. Înainte de a lua decizia finală, astrele îți recomandă să îți reamintești ce vrei cu adevărat, cât de mult ai muncit pentru a ajunge în acest punct, dar și ce se întâmplă dacă renunți acum. Intuiția ta funcționează perfect.

Sfatul zilei pentru Fecioară

 • Te simți rușinată față de familie, dar ai nevoie de toți, iar ei îți arată cât de mult te iubesc. Acceptă ajutorul primit. Lasă teama și vei primi toate detaliile pentru a reuși să obții rezultatele așteptate și dorite. Acționează fără teamă, căci ești în siguranță.

Sfatul zilei pentru Balanță

 • Răspunsul pe care îl cauți este deja la tine. Folosește-te de toate atuurile tale – intuiție, inteligență, imaginație, iar ceea ce cauți va apărea pe neașteptate. Vezi cât de ușor este? Și e atât de bine acum, căci știi totul și te poți apuca să rezolvi totul.

Sfatul zilei pentru Scorpion

 • Te tot învinovățești pentru situația din familie, dar în curând vei înțelege cât de mult te-ai judecat. Iartă-te și iartă-i și pe alții care te-au criticat. Renunță să te mai temi de reproșuri.

Sfatul zilei pentru Săgetător

 • Ca să poți face față și la muncă, dar și acasă, în familie, ai nevoie de planuri pe care să le urmezi pas cu pas. Intenția este să reușești să clarifici totul. Vei reuși acest lucru, fără niciun fel de îndoială.

Sfatul pentru Capricorn

 • Să ai încredere în tine, ca de fiecare dată. Cere opinii, sfaturi, detalii, orice te-ar putea ajuta să găsești calea spre rezolvarea problemei. Frica te îndepărtează de soluție.

Sfatul pentru Vărsător

 • Ți se cere un răspuns, iar îndoiala te blochează între teamă și dorință. Dacă asta te împlinește și te face să te simți fericit, mergi pe calea ta și bucură-te de cum poate arăta de acum cariera ta!

Sfatul pentru Pești

 • Iei totul prea în serios și pici în extrema panicii. Orice sfârșit este un nou început de care ar trebui să te bucuri precum un copil: entuziasmat, energic și curios. Liniștește-te, căci totul va fi mult mai bine pentru tine…
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed