Home Horoscop Sfatul zilei 30 Martie 2018: asteapta-te la rezolvari miraculoase

Sfatul zilei 30 Martie 2018: asteapta-te la rezolvari miraculoase

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 798 views
Sfatul zilei 30 Martie

Sfatul zilei: Creativitatea te va ajuta să găsești răspunsul sau soluția. Așteaptă-te la rezolvări miraculoase. Fii recunoscător în fiecare clipă și va trece totul mult mai ușor.

Sfatul zilei 30 Martie

Sfatul zilei 30 Martie Berbec

 • Ai nevoie doar de o idee pentru a ieși din impas. Apelează la creativitate și vei găsi mult mai multe sugestii și soluții care te pot ajuta. Mulțumește-i stării de relaxare pentru tot, apoi va fi mult mai ușor cu punerea în practică, dar deja ești energic și nimic nu îți pare imposibil.

Sfatul zilei 30 Martie Taur

 • Graba de care dai dovadă va aduce cu ea regretul. Ai timp să găsești altă soluție. Un compromis în acest moment te va face să obții rezultatul minim. Meriți mai mult, poți să iei totul, dar să mai ai răbdare cu tine. Încă puțin.

Sfatul zilei 30 Martie Gemeni

 • Cere de la viață totul! Cere idei, motive, cere semne clare care să te ghideze spre soluția de care ai nevoie în aceste momente de blocaj emoțional. Ești mult prea agitat ca să vezi clar, dar puțin calm te va ajuta și de această dată. Ai încredere!

Sfatul zilei 30 Martie Rac

 • Știi care este soluția. Acum trebuie doar să-ți asculți vocea sufletului, să-ți urmezi busola interioară și să aștepți, dar și să fii atent la ce se întâmplă. Fără concluzii pripite, dar și fără teamă. Rezultatul este mult mai bun decât te aștepți.

Sfatul zilei 30 Martie Leu

 • Respectă-ți valorile și lasă-i pe alții să facă nebuniile pământului. Tu ai altă misiune acum, ai altă cale de urmat și trebuie să ajungi acolo unde ți-ai propus. Va fi foarte bine și te vei felicita pentru curajul de a merge înainte fără să te abați de la drum.

Sfatul zilei 30 Martie Fecioară

 • Tot ce îți dorești se poate, iar astăzi ți se va pune la încercare credința. Vei avea de trecut peste mici situații provocatoare, dar toate vor fi depășite. Depinde doar de câtă încredere ai în tine. Știi că nu ești singură?

Sfatul zilei 30 Martie Balanță

 • Ai mai multe opțiuni pe care le poți aplica în situația ta. Depinde doar de ceea ce vrei tu, dar astrele te sfătuiesc să o cauți pe cea mai bună pentru tine. Ai timp să alegi și să vezi rezultatul!

Sfatul zilei 30 Martie Scorpion

 • Ești blând cu alții, dar astăzi ți se cere să fii blând și cu tine. Te judeci prea mult, iar autocritica te blochează – soluția există, dar în starea în care ești este imposibil de identificat. Oprește-te puțin, respiră… Mai încearcă o dată. Acum vei găsi ceea ce cauți.

Sfatul zilei 30 Martie Săgetător

 • Ai stat prea mult închis între patru pereți. O ieșire în natură îți va face bine, iar atunci când vei reveni, creativitatea va fi iar la cote maxime. Aerul curat face minuni și îți dă energie și spor în tot ce faci.

Sfatul zilei 30 Martie Capricorn

 • Negativitatea în care te scalzi azi va aduce în realitatea ta o situație nedorită. Ai puterea de a manifesta, cu ajutorul minții, orice gând pozitiv sau întunecat. Ești cel care deține controlul total, doar tu poți schimba realitatea ta. Cu calm… e cea mai bună soluție. Reușita te va surprinde și vei înțelege că nu aveai motive plauzibile să te îngrijorezi.

Sfatul zilei 30 Martie Vărsător

 • Vei întâlni astăzi omul potrivit pentru ideea ta strălucită. Exprimă tot ce vrei, fă echipă cu noul prieten și veți reuși să vă schimbați viața reciproc. Vei avea parte de un nou început și proiecte care abia te așteaptă implicat total…

Sfatul zilei 30 Martie Pești

 • Dacă eviți să admiți adevărul, acesta tot va continua să existe. Vorbește cu cineva despre tot tot ce te sperie, eliberează-te de orice idee sumbră. Soluția ta este în spatele fricii pe care o trăiești. Singur îți faci cel mai mare rău. Zâmbește și acționează fără să te gândești la rezultat.
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed