Home Horoscop Sfatul zilei 30 noiembrie 2020: Balanțele să își pună în ordine prioritățile

Sfatul zilei 30 noiembrie 2020: Balanțele să își pună în ordine prioritățile

autor Elena Yvette
818 vizualizari
Sfatul zilei 30 noiembrie 2020

Sfatul zilei 30 noiembrie 2020: Taurii trebuie să devină mai puțin naivi, Balanțele să își pună în ordine prioritățile, iar Săgetătorii să trăiască mai mult în prezent.

Sfatul zilei: Berbec

Ești foarte exigent cu persoanele din jurul tău și cu tine însuți. Ai așteptări prea mari și vrei ca totul să fie perfect, însă trebuie să înțelegi că perfecțiunea nu există. Coboară-ți puțin așteptările, bucură-te de realizări și laudă-ți prietenii și colegii pentru munca depusă.

Sfatul zilei: Taur

Tinzi să fii prea naiv uneori, dragă Taurule. Înainte de a te arunca cu capul înainte în anumite activități, analizează puțin situația și nu te mai baza doar pe cele auzite de la diferiți prieteni sau colegi de muncă.

Sfatul zilei: Gemeni

Atitudinea mult prea schimbătoare nu îți va aduce nimic bun. Trebuie să devii puțin mai consecvent în părerile pe care le ai și în deciziile pe care le iei. Nu poți să schimbi totul de la o zi la alta.

Sfatul zilei: Rac

Ai tendința de a arunca întotdeauna vina „în grădina vecinului”. Trebuie să fii puțin mai asumat și să începi să înțelegi că multe din lucrurile mai puțin plăcute din viața ta nu sunt de multe ori nimic altceva decât rezultatul propriilor decizii.

Sfatul zilei: Leu

Repezeala este un lucru care te definește, însă nu poți să faci totul la repezeală. Foarte multe activități și sarcini de la serviciu necesită atenție și timp. Dacă vrei ca totul să fie bine, iar munca ta să fie apreciată, trebuie să ții cont de acest sfat.

Sfatul zilei: Fecioară

Ești o persoană perfecționistă și îți dorești întotdeauna ca munca pe care tu o depui și sarcinile pe care le îndeplinești să fie perfecte, însă ar trebui să nu mai exagerezi uneori. Tinzi să lași impresia că ești obsedată de muncă și, chiar să îi jignești pe cei din jur, lăsând de înțeles că nu se pot ridica la nivelul tău.

Sfatul zilei: Balanță

Trebuie să îți pui prioritățile în ordine și să te pui pe treabă, pentru că nu vei ajunge nicăieri dacă continui să tot amâni sarcinile pe care le ai de îndeplinit și să găsești scuze pentru fiecare întârziere.

Sfatul zilei: Scorpion

Ai grijă în cine îți pui încrederea, pentru că oamenii nu sunt întotdeauna ceea ce par. Nu vrei să te simți folosit pe viitor și nici să descoperi că ți-ai pierdut timpul cu persoana nepotrivită.

Sfatul zilei: Săgetător

Te axezi atât de tare pe viitor și pe viața pe care îți dorești să o duci peste ani, încât uiți să te mai bucuri de prezent. Sfatul nostru pentru tine, dragă Săgetătorule, este să trăiești clipa din când în când, pentru că nu se știe dacă în viitor te vei mai întâlni cu ocaziile din prezent.

Sfatul zilei: Capricorn

Ești o persoană extrovertită și de cele mai multe ori ai tendința de a împărtăși cu ceilalți mai mult decât este cazul. Unele lucruri trebuie să le păstrezi pentru tine.

Sfatul zilei: Vărsător

Uneori nu știi cum să păstrezi un secret, iar asta îi face pe ceilalți să nu te vadă cu ochi buni. Este cazul ca atunci când cineva își pune încrederea în tine, să nu îl dezamăgești și să păstrezi informațiile aflate doar pentru tine…

Sfatul zilei: Pești

Schimbările par să fie singura constantă din viața ta. Nu crezi că ar fi cazul să îți pui puțin viața în ordine și să nu te mai schimbi de la o zi la alta? Axează-te pe câteva lucruri și îmbunătățește-ți abilitățile necesare pentru acestea.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies