HomeHoroscop Sfatul zilei 4 Aprilie 2018: Balantele isi fac planuri legate de familie

Sfatul zilei 4 Aprilie 2018: Balantele isi fac planuri legate de familie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 678 views
Sfatul zilei 4 Aprilie

Provocări, teme de gândire, dar și simple bucurii vor fi astăzi pentru cele douăsprezece zodii. Balanțele își fac planuri legate de familie, Peștii și-ar dori să plece într-o vacanță selectă, iar Scorpionii își doresc clipe de răsfăț.

Sfatul zilei 4 Aprilie

Berbec

Cine este întotdeauna sufletul petrecerii? Da! Tu ești! Toată lumea o știe. Ai o energie debordantă de care cei din jurul tau au nevoie. Nu te sfii sa fii în centrul atenției! Meriți acest lucru pe deplin!

Taur

Parcă ai fi o bombă cu ceas gata să explodeze. Nu mai ai niciun pic de răbdare pentru că ai muncit mult și ai atât de mult entuziasm! E timpul pentru le arăți tuturor ce ai creat. Plănuiești de ceva timp asta. A sosit timpul să iți faci curaj și să te afirmi!

Gemeni

Ai petrecut mult timp în singurătate din cauza carierei. Acum timpul îți permite să respiri și ar fi bine să profiți din plin de asta. O cină în familie sau o ieșire în oraș sunt, probabil, primele gânduri care îți vin în minte. Te sfătuim să nu uiți lucrurile care contează cu adevărat în favoarea jobului.

Rac

Poate că situația ta financiară nu este chiar atât de roz astăzi. Nu îți face griji! Ai o imaginație bogată și capacități de invidiat. O vei rezolva cât ai zice „rac”!

Leu

Nu te concentra mai mult decât trebuie asupra planului financiar. Se pare că energiile circulă de la sine ca rezultat al muncii tale, care acum începe să dea roade.

Fecioară

Împacă-te cu propria ta persoană. Ceri foarte mult de la tine, deși știi prea bine că perfecțiunea este un concept utopic. Fericirea se găsește în lucrurile mici!

Balanță

Ai început să te gândești la împlinirea personală și la întregirea familiei. Ai chiar gândul de a avea un copil. Este bine să nu grăbești lucrurile și să iei o decizie bine calculată alături de partenerul de viață.

Scorpion

Până acum ai pus pe locul al doilea odihna. A venit momentul să te ocupi de tine. Lasă în plan secund munca și preocupă-te de starea de de sănătate și bună dispoziție. Vei observa că după aceea toate vor merge mult mai bine.

Săgetător

Locul de muncă poate deveni monoton uneori, dar nu trebuie să lași acest lucru să te copleșească. Găsește micile detalii care îți transformă rutina în ceva plăcut. Interacționează mai mult cu colegii, mai ales că tu ești amfitrionul din colectivul tău. Cu puțină prezență de spirit ziua trece mult mai ușor.

Capricorn

Banii nu sunt chiar cel mai plăcut gând al tău astăzi. Se pare că unele cheltuieli inopinate și-au făcut de cap în privința conturilor tale. Primul tău impuls este de a te panica, dar nu ai motive întemeiate. Cel mai util ar fi să îți ordonezi prioritățile și cheltuielile folosind o hârtie și un creion.

Varsător

Ziua de azi se „uită” la tine cu drag! Încrede-te în abilitățile tale de comunicare. Sunt încărcate la maximum și te pot ajuta în carieră…

Pești

Fa-ți bagajele! O excursie este modul perfect pentru a te deconecta de rutina zilnică. Pune degetul pe hartă la întâmplare, ia bilete și uită de toate lucrurile neesențiale.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed