HomeHoroscop Sfatul zilei 5 Aprilie 2018: energia este cea mai buna prietena a ta

Sfatul zilei 5 Aprilie 2018: energia este cea mai buna prietena a ta

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 745 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/04/Sfatul-zilei-5-Aprilie.jpg

Să nu uităm de nevoia umană de a comunica. Aceasta nu trece cu vederea pe nimeni și se împletește cu aceea de a avea încredere în oameni. La acest capitol are puțin de lucrat astăzi regele-Leu. Săgetătorul are un tonus fizic demn de invidiat, iar Scorpionul este de o fericire rară.

Sfatul zilei 5 Aprilie

Berbec

Jobul îți ocupă cea mai mare parte din timp, iar tu i te dedici totalmente. Nu uita însă de hobby-uri! Dedică-ți mai mult timp ție și pasiunilor tale!

Taur

Energia este cea mai bună prietenă a ta. Astăzi te-ai pregătit cu cele mai originale soluții chiar și pentru cele mai simple probleme. Continuă să creezi!

Gemeni

Ai tendința de a pune la suflet și de a interpreta greșit spusele celorlalți. Încearcă să lași garda jos și, pur și simplu, să te bucuri de compania oamenilor…

Rac

Ai nevoie de o zi în care să nu te implici decât 50% la locul de muncă. Axează-te pe activitățile casnice, pe pasiuni și pe comunicarea cu cei apropiați.

Leu

Ai tendința de a lua pe umerii tăi responsabilitățile unui întreg colectiv pentru a te asigura că totul va fi bine la final. Încearcă ai ai mai multă încredere în ceilalți și să te obișnuiești să delegi sarcini.

Fecioară

Astăzi îți sunt potențate aptitudinile de a-i învăța și instrui pe alții (novicii de la locul de muncă sau poate copiii din familie). Îți vei descoperii valențe noi, îți vei testa răbdarea. Poate chiar vei afla că ai o nouă pasiune.

Balanță

La locul de muncă totul pare foarte agitat și stresant. Primul gând este de a nu te implica în sursa problemelor, dar, cu un mic efort din partea ta, lucrurile se pot îmbunătăți simțitor. Ai abilități de comunicare și mediere rar întâlnite. Nu vei beneficia doar tu de efectele pozitive, ci și colegii tăi. Îți for fi profund recunoscători. Cu siguranță te vei remarca!

Scorpion

A ieșit soarele! Azi te simți bine și arăți bine. Încrederea pe care o ai în tine este molipsitoare. Prin simpla ta apariție apar zâmbete și se deschid uși. Ține-o tot așa!

Săgetător

Ești în formă fizică maximă! Te simți bine și arăți bine, așa că e păcat să lași acest lucru să se irosească. Ai putea face o excursie la munte în weekend sau să practici un sport, pentru a-ți valorifica energia și valențele corporale.

Capricorn

Exact când credeai că ai scăpat de toate grijile de la muncă ai primit ai primit un proiect nou. Lasă deoparte nervozitatea de moment și construiește un plan eficient. În niciun caz nu te baza pe intuiție! Rațiunea îți este un prieten mult mai bun.

Varsător

În ultima vreme grijile de la serviciu te copleșesc și ai impresia că viața ta se rezumă doar la ele. Ar fi bine să nu uiți de oamenii dragi din grupul tău. Nu strică să dai un telefon din când în când vechilor tovarăși…

Pești

Simți nevoia de feedback continuu din partea altor persoane pentru a te asigura că ești pe drumul cel bun și că primești apreciere socială. Este bine să îți dorești opinii, dar îți recomandăm să le treci prin propriul filtru și să nu iei în seamă spusele persoanelor malițioase.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed