Home Horoscop Sfatul zilei 5 Decembrie 2020: Scorpionii trebuie să se impună

Sfatul zilei 5 Decembrie 2020: Scorpionii trebuie să se impună

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1k views 4 minute timp de citit
Sfatul zilei 5 Decembrie 2020

Sfatul zilei 5 Decembrie 2020: Taurii sunt uneori prea încrezători în propriile forțe, Scorpionii trebuie să se impună, iar Capricornii, să nu mai tolereze toate greșelile partenerului de viață.

Sfatul zilei: Berbec

Nu îți place să îți împărtășești problemele cu cei din jur, crezi că aceștia s-ar simți sâcâiți dacă te-ai plânge de fiecare dată la ei. Însă, adevărul e cu totul altul, persoanele care țin la tine cu adevărat vor fi mai mult decât bucuroase să te asculte și, eventual, să te ajute, nu strică să fii puțin mai deschis.

Sfatul zilei: Taur

Se întâmplă ca uneori să fii prea încrezător în propriile forțe, chiar și atunci când vine vorba despre un domeniu în care nu ai foarte multe cunoștințe. Înainte de a afirma cu tărie un lucru, ar fi bine să te informezi puțin cu privire la domeniul respectiv.

Sfatul zilei: Gemeni

Ai tendința de multe ori ca din exces de zel să pornești conflicte. Chiar dacă conflictele se rezumă doar la diferențe de opinii ar trebui să înțelegi că uneori este mai bine să accepți și părerea celuilalt pentru a evita orice fel de conflict.

Sfatul zilei: Rac

Ideal pentru tine ar fi să începi să privești lumea și viața din cu totul alt punct. Te-ai blocat oarecum într-o pasă din viața ta și nu reușești să mergi mai departe, de aceea o perspectivă nouă poate fi soluția ideală.

Sfatul zilei: Leu

Nu te încântă foarte tare când lumea te contrazice și nu dai înapoi niciodată de la a-ți susține părerile. Uneori însă este bine să păstrezi pentru tine unele idei și să le tolerezi pe cele ale altora, deoarece s-ar putea ca cei din jur să creadă că îi privești de sus.

Sfatul zilei: Fecioară

Ești de multe ori foarte sensibil și iei orice afirmație personal. Încearcă să nu mai iei totul ca pe un afront la persoana ta, pentru că nu vei face altceva decât să îți faci rău singur.

Sfatul zilei: Balanță

Ești foarte comodă, dragă Balanță. Dacă ar fi posibil ca tu doar să te gândești la un lucru, iar acesta să se întâmple, ar fi ideal. Totuși, ar trebui să îți iei viața în mâini și să începi să te pui pe treabă.

Sfatul zilei: Scorpion

Ești o persoană foarte tolerantă, iar de multe ori cei din jur profită de acest lucru pentru a obține ceea ce doresc. Este momentul să te impui și să le aduci la cunoștință că și toleranța ta are o limită.

Sfatul zilei: Săgetător

Încrederea este punctul tău forte, ai foarte mare încrede în forțele proprii și știi că poți să obții tot ceea ce îți propui. Însă, încrederea aceasta te orbește atât de tare uneori, încât nu mai ești capabil să evoluezi, pentru că tinzi să crezi că ți-ai atins maximul. Fii puțin mai realist, omul învață pe tot parcursul vieții!

Sfatul zilei: Capricorn

Ai tendința de a accepta foarte multe lucruri de la persoana iubită. Ai grijă totuși, aceasta s-ar putea să profite de bunătatea ta și în cele din urmă tot tu vei fi cel rănit! Este bine să impui totuși niște limite, oricât de mult ai iubi pe cineva.

Sfatul zilei: Vărsător

Consideri că ți-ai atins apogeul în plan profesional și că, deși nu ești mulțumită, nu mai este nimic de făcut. Este total greșit, întotdeauna există lucruri noi de învățat care să ne ajute să evoluăm…

Sfatul zilei: Pești

Ești obișnuit să faci doar ceea ce îți place, iar de fiecare dată când îți revine vreo sarcină care nu este pe gustul tău, nu oferi 100% din potențialul tău pentru a o realiza. Cel mai bine ar fi să oferi aceeași importanță tuturor sarcinilor, pentru că rezultatele inconstante nu vor da bine în fața șefului.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies