HomeHoroscop Sfatul zilei 7 Decembrie 2020: pentru Capricorni este o zi norocoasă

Sfatul zilei 7 Decembrie 2020: pentru Capricorni este o zi norocoasă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/12/Sfatul-zilei-7-Decembrie.jpg

Sfatul zilei 7 Decembrie: O zi capricioasă pentru nativii din majoritatea zodiilor, cu suișuri și coborâșuri pe aproape toate planurile, nehotărâre sau schimbări bruște de dispoziție.

Pentru Capricorni este o zi norocoasă, pentru Gemeni este ocazia să își întâlnească jumătatea, iar Racii ar fi bine să fie mai activi.

 Sfatul zilei 7 Decembrie Berbec

Organizează-ți mai bine timpul dacă vrei să duci la final proiectele pe care le-ai început, termenele-limită te ajung din urmă, iar dacă nu reușești, cu siguranță vei suporta și consecințele acestei întârzieri. Cifra norocoasă a zilei este 5.

Sfatul zilei 7 Decembrie Taur

Nu renunța la visuri, ești foarte aproape de îndeplinirea uneia dintre marile tale dorințe, tot ce trebuie să faci este să începi ziua cu mai mult optimism și să te lași purtat de val! Cifra norocoasă a zilei este 2.

Sfatul zilei 7 Decembrie Gemeni

Este ziua în care iubirea îți iese în cale atunci când te aștepți cel mai puțin; fii atent la ce se întâmplă în jurul tău pentru a nu rata momentul, răspunde pozitiv invitațiilor primite azi pentru a îți cunoaște mai bine pretendenții. Cifra norocoasă a zilei este 4.

Sfatul zilei 7 Decembrie Rac

Ar fi bine să fii puțin mai activ, sedentarismul nu este benefic nimănui; fă o plimbare prin parc sau întoarce-te pe jos de la locul de muncă, deoarece mișcarea îți va schimba starea de spirit. Cifra norocoasă a zilei este 6.

Sfatul zilei 7 Decembrie Leu

Conjunctura astrală a acestei zile îți este foarte favorabilă, ești înconjurat de persoane vesele și optimiste care îți vor insufla pofta de viață, așa că prețuiește aceste momente! Numărul norocos al zilei este 10.

Sfatul zilei 7 Decembrie Fecioară

Ține cont și de părerea persoanei iubite atunci când vrei să iei o decizie importantă, mai ales dacă aceasta poate aduce schimbări în viața de cuplu. Cifra norocoasă a zilei este 7.

Sfatul zilei 7 Decembrie Balanță

Încearcă să iei inițiativa și să spui lucrurilor pe nume dacă vrei să avansezi în ceea ce ți-ai propus însă nu ignora nici semnalele pe care le primești de la cei din jur. Cifra norocoasă a zilei este 9.

Sfatul zilei 7 Decembrie Scorpion

Bucură-te de armonia de la locul de muncă din aceste zilele însă filtrează sfaturile primite de la cei din jur, nu toată lumea este bine intenționată! Cifra norocoasă a zilei este 3.

Sfatul zilei 7 Decembrie Săgetător

Nu te lăsa prea ușor impresionat de poveștile celor din jur, unii dintre ei vor doar să te testeze sau să profite de bunătatea ta, bazează-te mai bine pe intuiția personală. Cifra norocoasa a zilei este 1.

Sfatul zilei 7 Decembrie Capricorn

Te sfătuim să îți încerci norocul azi, fie cumperi un loz sau îți iei curajul să faci aceea schimbare în viața ta pe care o dorești de multa vreme. Numărul norocos al zilei este 11.

Sfatul zilei 7 Decembrie Vărsător

Este timpul să spui lucrurilor pe nume clar și răspicat, renunță în a îți mai ascunde frustrările legate de o nedreptate la locul de muncă, altfel îți va afecta și sănătatea. Cifra norocoasă a zilei este 8…

Sfatul zilei 7 Decembrie Pești

Azi ai un dezinteres total față de ceea ce se întâmplă în jurul tău, pur și simplu nu găsești nimic care să îți atragă atenția sau interesul. Numărul norocos al zilei este 12.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed