HomeHoroscop Sfatul zilei 7 Mai 2018: e cazul sa ai mai multa incredere in tine

Sfatul zilei 7 Mai 2018: e cazul sa ai mai multa incredere in tine

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 768 views
Sfatul zilei 7 Mai

Săgetătorii învață să comunice mai bine și să se facă înțeleși. Pentru Berbeci va urma o perioadă de liniște, iar Leii sunt în centrul atenției astăzi.

Sfatul zilei 7 Mai

Sfatul zilei pentru Berbec

În sfârșit va urma o perioadă de liniște și pentru tine. Ai avut parte de o perioadă aglomerată și asta te-a secat de energie. Ai mai multă grijă de tine!

Sfatul zilei pentru Taur

Faci tot posibilul să convingi un prieten bun că nu e tocmai corect ceea ce face și încerci să îi deschizi ochii. Efortul tău nu dă roade, așa că cel mai bine e să îl lași să facă propriile greșeli.

Sfatul zilei pentru Gemeni

Te afli la o răscruce pe plan amoros și nu știi ce e mai bine de făcut. Ascultă-ți instinctul!

Sfatul zilei pentru Rac

Apare o persoană în viața ta care vrea să te ajute să rezolvi o problemă. Lasă mândria deoparte și acceptă-i ajutorul!

Sfatul zilei pentru Leu

Ești în centrul atenției astăzi. Reușești să atragi atenția celor din jurul tău prin lucruri pozitive și te simți important. Ține-o pe linia aceasta!

Sfatul zilei pentru Fecioară

Arată-ți calitățile! Deși deseori te temi de părerea celor din jur, arată-ți adevărata față și demonstrează că te pricepi la mai multe lucruri.

Sfatul zilei pentru Balanță

Vrei să faci prea multe lucruri și riști să nu îți iasă nimic bine în felul acesta. Alege doar ce are într-adevăr prioritate pentru tine.

Sfatul zilei pentru Scorpion

E cazul să ai mai multă încredere în tine și în forțele proprii. Nu te demoraliza singur. Ești capabil să faci orice îți dorești!

Sfatul zilei pentru Săgetător

Încearcă să comunici mai bine cu cei din jurul tău. Uneori poate nu îți exprimi gândurile și părerile așa cum trebuie, iar persoanele de lângă tine pot înțelege ceva greșit.

Sfatul zilei pentru Capricorn

Ai ocazia să ajuți o persoană astăzi. Nu ezita să o faci. Nu poți să știi niciodată cu ce probleme se confruntă cei din jurul tău și ce bine le prinde o mână de ajutor.

Sfatul zilei pentru Vărsător

Pui accent pe relația cu cei din familia ta astăzi. Crezi că în ultima vreme i-ai neglijat și nu ai mai păstrat legătura cu ei. Sună-i și asigură-te că totul este în regulă…

Sfatul zilei pentru Pești

Simți că ai ajuns într-un punct în care trebuie să faci un pas în spate, să te gândești ce e mai bine pentru tine și pe ce drum să o iei.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed