Home Horoscop Sfatul zilei 8 Decembrie 2020: o zi a deciziilor pentru Capricorni și Vărsători

Sfatul zilei 8 Decembrie 2020: o zi a deciziilor pentru Capricorni și Vărsători

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1k views 4 minute timp de citit
Sfatul zilei 8 Decembrie 2020

Sfatul zilei 8 Decembrie 2020: Este o zi a deciziilor pentru Capricorni și Vărsători, aceștia vor trebui să cântărească bine deciziile pe care le vor lua, iar pentru nativii din Leu este o zi relaxantă fără griji în confortul căminului.

Sfatul zilei 8 Decembrie Berbec

Încearcă să te mai relaxezi puțin, altfel stresul își va pune amprenta asupra stării tale de sănătate. Ieși în oraș cu prietenii sau la o plimbare prin parc, deconectează-te cât de mult poți de problemele cotidiene de la locul de muncă. Cifra norocoasă a zilei este 7.

Sfatul zilei 8 Decembrie Taur

Renunță la întrebările existențiale și treci mai bine la fapte, pe parcurs ce vei înainta în proiectele tale vei afla și răspunsurile la întrebările care te frământă, nu este cazul însă să faci din asta un scop. Cifra norocoasă a zilei este 5.

Sfatul zilei 8 Decembrie Gemeni

Te bucuri de o atmosferă caldă atât acasă, cât și la locul de muncă, dar să ai grijă să nu te lași purtat de val și să îți neglijezi sarcinile de la serviciu. Cifra norocoasă a zilei este 4.

Sfatul zilei 8 Decembrie Rac

Ai grijă la deciziile pe care le iei azi, este bine să mai ceri o părere sau două înainte de a lua o decizie, hotărârea ta de azi ar putea avea repercusiuni pe termen lung și mediu. Numărul norocos al zilei este 15.

Sfatul zilei 8 Decembrie Leu

Azi te relaxezi cu un proiect pe care l-ai tot amânat din diverse motive, și anume redecorarea propriei locuințe; alege culori cât mai vesele, renunță la lucrurile care nu îți mai sunt de trebuință și nu uita să îți creezi propriul colțișor de relaxare. Cifra norocoasă a zilei este 9.

Sfatul zilei 8 Decembrie Fecioară

Conjunctura zilei de azi îți va scoate în cale o persoană care îți va influența parcursul în următoarea perioadă, deschide-ți totuși sufletul cu precauție până vei înțelege mai bine despre ce este vorba. Cifra norocoasă a zilei este 6.

Sfatul zilei 8 Decembrie Balanță

Azi ești înconjurat de atenție, primești laude și cuvinte frumoase atât la locul de muncă, precum și din partea persoanei iubite, ceea ce îți alimentează și mai mult convingerea că faci ceea ce trebuie; continuă, deci, drumul pe care l-ai ales! Cifra norocoasă a zilei este 3.

Sfatul zilei 8 Decembrie Scorpion

Nu îți găsești deloc locul azi, iar asta pentru că te-ai trezit plin de energie după un somn odihnitor. Încearcă să nu îți irosești energia pe lucruri mărunte, ci să o canalizezi în rezolvarea unor situații restante. Numărul norocos al zilei este 11.

Sfatul zilei 8 Decembrie Săgetător

Egoismul nu are loc în ziua de azi, încearcă să oferi momente și amintiri frumoase celor care te-au sprijinit în parcursul tău de până acum. Deși nu așteaptă recunoștință, nu ar fi rău să îi surprinzi plăcut. Cifra norocoasă a zilei este 2.

Sfatul zilei 8 Decembrie Capricorn

Azi hotărăști să pornești într-o direcție nouă, însă nu așa cu capul înainte, fără să fii atent la toate aspectele și la ce implică acestea. Precauția este cuvântul-cheie al zilei. Numărul norocos al zilei este 12.

Sfatul zilei 8 Decembrie Vărsător

Nu te poți hotărî la niciuna dintre variantele care ți s-au oferit, fiecare ți se pare potrivită dintr-un anumit punct de vedere. Cel mai bine ar fi să mai ceri o părere, de preferat pe cea a persoanei iubite. Cifra norocoasă a zilei este 1…

Sfatul zilei 8 Decembrie Pești

Nu îți mai încapi în piele de bucurie, azi ești în centrul atenției și, în sfârșit, meritele îți sunt recunoscute. Fii totuși precaut la ceea ce afirmi, nu toți cei din jur sunt sinceri! Numărul norocos al zilei este 10.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies