Home Horoscop Sfatul zilei 9 Mai 2018: Pestii trebuie sa aiba mai multa grija

Sfatul zilei 9 Mai 2018: Pestii trebuie sa aiba mai multa grija

autor Elena Yvette
138 vizualizari
Sfatul zilei 9 Mai

Peștii trebuie să aibă mai multă grijă la economiile lor de până acum, Taurii se simt puțin descurajați, iar Racii pot ține cont și de părerea altor persoane.

Sfatul zilei 9 Mai

Sfatul zilei pentru Berbec

Ai obiceiul de a te enerva pentru lucruri care nu sunt importante. Încearcă să îți îndrepți toată energia către lucrurile care chiar merită.

Sfatul zilei pentru Taur

În ultima perioadă simți că nimic nu îți iese așa cum ai planificat, fapt care te indispune. Ia o pauză și ai mai multă răbdare! Lucrurile frumoase se întâmplă atunci când te aștepți mai puțin.

Sfatul zilei pentru Gemeni

Nu mai privi orice mică problemă ca pe o nenorocire. Să faci din țânțar armăsar nu te ajută în niciun fel și nici nu îți va rezolva problemele.

Citeste si horoscopul zilnic din 9 Mai

Sfatul zilei pentru Rac

Deseori nu ții cont de părerea celor din jur și îți place să faci doar după bunul tău plac. Însă, este posibil ca unele persoane să își dorească doar binele tău. Ascultă-le sfatul!

Sfatul zilei pentru Leu

Ai avut experiențe neplăcute pe plan sentimental, iar acum simți nevoia să sufli și în iaurt. Nu judeca pe seama decepțiilor tale toate persoanele pe care le întâlnești. Nu este toată lumea la fel!

Sfatul zilei pentru Fecioară

Descoperi abia acum caracterul unei persoane pe care o cunoști de ani buni. Te-a pus pe gânduri acest lucru și te întrebi de ce nu ai aflat mai devreme adevărata față a persoanei cu pricina. Bucură-te de ce ai descoperit!

Sfatul zilei pentru Balanță

Nimeni și nimic nu te poate opri atunci când îți propui ceva. Genul ăsta de atitudine te-a ajutat întotdeauna în viață. Ține-o tot așa!

Sfatul zilei pentru Scorpion

Te lași prea des influențat de persoanele din jurul tău și îi lași să îți dicteze ce trebuie să faci. E vremea să reiei controlul asupra vieții și deciziilor tale.

Sfatul zilei pentru Săgetător

E o zi perfectă pentru o ieșire în oraș, un film bun și o cină bună. Chiar dacă ai multe lucruri de rezolvat, ia-ți un răgaz doar pentru tine fără a te simți vinovat. Și mâine este o zi.

Sfatul zilei pentru Capricorn

Ai șansa să iei parte la un nou proiect, dar întâi trebuie să te gândești bine dacă ai timp pentru noi angajamente. Fă-ți puțină ordine în viață cu ocazia aceasta.

Sfatul zilei pentru Vărsător

Poți părea ușor arogant în fața altor persoane, lucru care nu te caracterizează deloc. Încearcă să fii cât mai simplu și arată-ți adevărata față. Știi și tu că aparențele pot înșela…

Sfatul zilei pentru Pești

Deși ai reușit să strângi o sumă mai mare de bani, te gândești acum pe ce să o cheltui. Sfatul nostru ar fi să mai ai răbdare până să dai iama în economii. Este posibil să îți pară rău după aceea.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies