HomeHoroscop Sfatul zilei 9 Noiembrie 2019: Racii ar trebui să se pună doar pe ei pe primul plan

Sfatul zilei 9 Noiembrie 2019: Racii ar trebui să se pună doar pe ei pe primul plan

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 911 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/11/Sfatul-zilei-9-Noiembrie.jpg

Racii ar trebui să se pună doar pe ei pe primul plan, iar Leii au nevoie de un scurt concediu pe care să îl petreacă alături de persoana iubită. Ziua de astăzi va fi una extrem de productivă.

Sfatul zilei 9 Noiembrie

Sfatul zilei pentru zodia BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ai nevoie de o schimbare de look și se recomandă să ceri sfaturi de la cei apropiați înainte de a lua o decizie finală. Trebuie să fii sigură de ceea ce vrei să faci, pentru a nu regreta niciun moment.

Sfatul zilei pentru zodia TAUR (21 aprilie – 20 mai)

Mănâncă mai sănătos și te vei simți mult mai bine. Renunță la dulciuri și la fast-food și încearcă să gătești acasă, mai des. Rezultatele te vor uimi.

Sfatul zilei pentru zodia GEMENI (21 mai – 21 iunie)

Ai mai mare încredere în cei din jurul tău și nu mai fi atât de reticentă când primești un sfat de la o persoană apropiată! Ai avut de suferit din cauza unui sfat nu tocmai bun și de aceea îți este frică să îi mai asculți pe cei din jurul tău.

Sfatul zilei pentru zodia RAC (22 iunie – 22 iulie)

De astăzi trebuie să te pui doar pe tine pe primul loc. Nu ar trebui să mai fii la fel de atentă la cei din jurul tău, ci să te gândești doar la nevoile tale.

Sfatul zilei pentru zodia LEU (23 iulie – 23 august)

Ia-ți un miniconcediu și fă-i o surpriză persoanei iubite! Fă-i cadou partenerului de viață biletele pentru vacanța pe care o aștepta de mult timp. Va fi încântat.

Sfatul zilei pentru zodia FECIOARĂ (24 august – 23 septembrie)

Investește mai mult în tine însăți. Tu ești cea mai importantă și de aceea ar trebui să faci tot ce îți stă în putință pentru a te simți cât mai bine.

Sfatul zilei pentru zodia BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)

Ai mare grijă la ceea ce faci astăzi, deoarece s-ar putea să nu faci alegeri prea bune. Gândește-te bine înainte de a începe ceva și cere sfaturile prietenilor.

Sfatul zilei pentru zodia SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Ai nevoie de o pauză și de aceea ar fi indicat să pleci împreună cu prietena ta cea mai bună la o cabană măcar pentru două zile. Te vei simți mult mai bine.

Sfatul zilei pentru zodia SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Nu-ți mai face planuri pe termen lung. Mereu ajungi să fii dezamăgită din această cauză și de aceea cel mai bine ar fi să te gândești doar la viitorul apropiat.

Sfatul zilei pentru zodia CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Nu te mai complica pentru absolut nimic și fii fericită indiferent de situație! Acest lucru poate fi pentru tine o terapie care te va face să te simți excelent.

Sfatul zilei pentru zodia VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Reia legăturile cu vechii prieteni pentru a-ți putea reaminti cu drag momentele plăcute de care ai avut parte în trecut. Veți depăna amintiri, iar acest lucru te va face să te simți foarte bine…

Sfatul zilei pentru zodia PEȘTI (20 februarie – 20 martie)

Schimbă-ți garderoba, pentru a-ți putea schimba și starea de spirit! Acest lucru te va face să te simți un om nou, mult mai vesel și mai motivat.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed