HomeHoroscop Zile norocoase în luna Noiembrie pentru fiecare zodie

Zile norocoase în luna Noiembrie pentru fiecare zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/10/Zile-norocoase-în-luna-Noiembrie.jpg

Zile norocoase în luna Noiembrie: Dreptate – despre asta va fi vorba în această lună. Fiecare zodie va căuta să-și facă dreptate, iar cea mai bună cale este adevărul, nicidecum cearta sau procesele.

Toți nativii zodiacului vor fi dispuși să meargă până în pânzele albele pentru ca adevărul să iasă la iveală. Fiecare are parte de zile norocoase, cu rezolvări și rezultate bune, chiar neașteptate.

Zile norocoase în luna Noiembrie Berbec

 • Ești omul dreptății și ai putea să spui că nedreptatea este ceea ce te scoate întotdeauna din sărite. Este nevoie să te liniștești, dar și să gândești la rece totul pentru a înțelege, Ți-au scăpat din vedere lucruri esențiale, iar printre ele.. se află și dreptatea, adevărul și eliberarea. Zile pline de noroc pentru tine: 1, 21 și 29.

Zile norocoase în luna Noiembrie Taur

 • Deși ți-ai dorit să rezolvi situația departe de justiție, acum ai doar de spus adevărul tău, iar dreptatea va fi de partea ta. Situația aceasta te-a obosit mai mult decât orice altceva, iar la serviciu ai dat dovadă de foarte multă responsabilitate. Norocoase sunt zilele: 3. 19 și 27.

Zile norocoase în luna Noiembrie Gemeni

 • Înțelegi tot ce se întâmplă, dar ai foarte multe întrebări și ești confuz. Vrei să afli adevărurile care să-ți spună exact ce urmează pentru tine. Ai încredere și răbdare, căci toate le vei afla cât de curând. Zilele tale norocoase sunt: 14, 20 și 29.

Zile norocoase în luna Noiembrie Rac

 • Suporți cu greu toată situațiile în care ești nedreptățit, dar știi foarte bine că adevărul va fi cel care va schimba totul în favoarea ta, desigur. Ai încredere și te sfătuim să lași lucrurile să se rezolve în ritmul lor. Până atunci ai de făcut foarte multe lucruri. Norocul te „lovește” fix în aceste zile: 13, 27 și 30.

Zile norocoase în luna Noiembrie Leu

 • Suferi cumplit în momentul în care ești învinovățit pe nedrept, dar te sfătuim să ai toată încredere în justiție, în acea justiție divină, căci oameni sunt atât de tentați să asculte „vocea” banilor care li se flutură în fața ochilor. Dă și peste tine norocul în zilele acestea: 28, 29 și 30.

Zile norocoase în luna Noiembrie Fecioara

 • Simți că îți este ascuns adevărul, iar asta te doare. Nu judeca aspru pe cel care îți vrea binele și vrea să te protejeze de o suferință și mai mare. Vei înțelege totul la momentul potrivit. Zâmbește și norocul îți va răspunde imediat în: 11, 17 și 28.

Zile norocoase în luna Noiembrie Balanța

 • Te-ai născut să lupți pentru dreptate și adevăr, iar scopul tău va ajuta pe cineva în aceasta lună. Șansele de reușită ale acelei persoane, prin tine, sunt foarte mari. Răsufli ușurat chiar după data de 10. Astrele trimit norocul în vizită în: 13, 23 și 25.

Zile norocoase în luna Noiembrie Scorpion

 • Ai devenit sensibil în fața unei situații fără precedent. Ești rugat să ai încredere în tine și în adevărul tău, iar neclaritățile se vor evapora chiar imediat. Zile în care s-ar putea să scapi de greutatea de pe suflet: 5, 7 și 28.

Zile norocoase în luna Noiembrie Săgetător

 • Ai intrat în conflict, dar știi că alta este calea pe care trebuie să o urmezi pentru a putea afla un adevăr de necontestat. Lasă-i pe alții să se certe, iar tu vezi ce dovezi găsești. Ai nevoie de ele pentru a arăta, negru pe alb, de partea cui este dreptatea. Zile norocoase pentru tine: 11, 19 și 26.

Zile norocoase în luna Noiembrie Capricorn

 • Te chinui mult în ideea că vei putea ajuta și pe alții să vadă unde este adevărul. Ești apreciat pentru efort, dar să știi că fiecare are propriul ritm pentru a percepe situațiile și adevărul din ele. Bate la ușa ta norocul chiar în: 17, 27 și 30.

Zile norocoase în luna Noiembrie Vărsător

 • După o perioadă lungă de așteptare, se rezolvă o mare problemă pentru tine. Într-un mod total neașteptat, ai parte de ceea ce ți se cuvine, de drept, prin acte. Zilele norocoase pentru nativii zodiei Vărsător sunt: 12, 23 și 24…

Zile norocoase în luna Noiembrie Pești

 • Dincolo de orice tensiune și cuvânt dur este un mesaj clar: „Am nevoie de tine!”. Alege calea iubirii, iar adevărul se va arăta. Adevărul este cel care va aduce rezolvări și liniștea de care ai atâta nevoie. Zilele acestea sunt norocoase pentru tine: 14, 19 și 26.
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed