Home HoroscopZodiac arboricol Zodiac arboricol Curmal

Zodiac arboricol Curmal

autor Elena Yvette
875 views 3 minute timp de citit

Zodiacul arboricol pentru Curmal este reprezentat de anumite legaturi care au luat nastere intre elementul vegetal care provine din natura si firea omului. Se spune ca fiecare arbore are o anumita semnificatie si intr-o mai mica sau mai mare masura isi influenteaza nativii. Care sunt semnificatiile acestui arbore si ce trasaturi de caracter au persoanele nascute in acest semn zodiacal urmeaza sa vedem in continuarea acestui articol.

Zodiac arboricol Curmal

Zodiacul arboricol pentru Curmal scoate la lumina faptul ca acest copac este recunoscut pentru puterea sa de regenerare. Nativii acestui semn zodiacal stau foarte bine din punct de vedere al sanatatii. Asa cum zodiacul chinezesc realizeaza legaturi intre un animal si firea omului, in cazul zodiacului arboricol se creeaza o punte fina de la un element din natura la un anumit fel de a fi al unei persoane. Zodiacul arboricol pentru Curmal se adreseaza persoanelor nascute intre 14 si 23 august.

Persoanele nascute sub semnul zodiacal al Curmalului

•    Nascuti in timpul verii, nativii acestui semn zodiacal iubesc acest anotimp. Se pare ca mereu vor alege caldura in locul cumplitului frig al iernii. Cu toate ca nu putem extinde fiecare afirmatie la general, se poate sublinia cu tarie ca, in cazul mai multor persoane nascute in acest semn zodiacal, vara reprezinta momentul perfect din intreaga perioada a anului.
•    Cand vine vorba de cariera, cei care s-au nascut in zodia Curmalului dau dovada de o capacitate exceptionala de a ii motiva pe oamenii aflati in jurul lor. Se pare ca dau senzatia ca pot muta muntii din loc, dar, la interior, nu sunt atat de activi pe cat par.
•    Iubirea este un sector deosebit de important pentru fiecare om si, atunci cand vine vorba de relatiile amoroase, persoanele nascute in semnul zodiacal arboricol Curmal sunt greu de urmarit. Atunci cand spunem „urmarit” nu ne referim la acea fuga nebuna din filme care apare atunci cand spionul incearca sa isi vizualizeze tinta. Nici vorba! Cand aducem in discutie iubirea pentru acesti nativi, ei se dovedesc deosebit de complicati, caci vor oscila mereu de la un partener la altul.

Femeile
•    Zodiacul arboricol pentru Curmal subliniaza faptul ca reprezentantele sexului frumos sunt deosebit de dedicate intr-o relatie amoroasa. Cu toate ca barbatii oscileaza, dupa cum am spus, se pare ca firea femeilor nascute in acest semn zodiacal este indreptata catre stabilitate.
•    In ceea ce priveste cariera, zodiacul arboricol pentru Curmal ne dezvaluie faptul ca femeile zodiei sunt deosebit de independente. Le place sa se auda vorbind si nu scapa oportunitati. Sunt de parere ca, in drumul catre succes, ele sunt cele care trebuie sa porneasca actiuni.

Barbatii
•    Barbatii nascuti in acest semn zodiacal sunt capabili sa insufle entuziasmul celor din jur si le vine extrem de usor sa se exteriorizeze. La locul de munca, ei sunt cei care fac ca ziua sa devina mai frumoasa.
•    In momentul in care se implica intr-o relatie amoroasa, nativii acestui semn zodiacal sunt plini de entuziasm la inceput. Incetul cu incetul, acestia isi pierd din placerea initiala…

In concluzie, cei care s-au nascut in acest semn zodiacal sunt capabili sa schimbe viziunile despre lume ale celor din jur. Zodiacul arboricol pentru Curmal subliniaza forta nativilor de a merge mai departe, indiferent de greutatile prin care trec.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies