Home HoroscopZodiac arboricol Zodiac arboricol Fag

Zodiac arboricol Fag

autor Elena Yvette
645 views 3 minute timp de citit

Zodiacul arboricol pentru Fag vizeaza nativii nascuti in data de 22 decembrie. O zi foarte importanta, solstitiul de iarna. Specialistii considera ca exista anumite trasaturi ale copacilor care se transmit persoanelor nascute in acest semn zodiacal. De exemplu, permanenta preocupare a nativilor pentru infatisarea lor. Se pare ca aspectul fizic este deosebit de important pentru ei si vor cauta mereu sa arate bine.

Zodiac arboricol Fag

Zodiacul arboricol pentru Fag ne dezvaluie faptul ca nativii acestei zodii sunt foarte calmi. Se vor enerva extrem de rar si, in acelasi timp, nu se vor exterioriza. Totodata, zodiacul arboricol pentru fag subliniaza faptul ca prioritatile sunt foarte bine stiute de acesti nativi si nu se vor opri pentru nimic in drumul lor. Intr-adevar, nu putem extinde toate afirmatiile la general, dar anumite trasaturi le-am intalnit la mai multi oameni nascuti in acest semn zodiacal.

Persoanele nascute in semnul zodiacal arboricol Fag

Femeile
•    Femeile nascute in semnul zodiacal al Fagului sunt deosebit de inteligente. Cand vorbim despre aceasta inteligenta, ne referim atat la teorie, cat si la practica. Se spune ca este inutil sa cunosti multa teorie, daca atunci cand ajungi sa aplici, nu reusesti. Acest lucru nu este valabil cand vorbim despre femeile zodiacului, intrucat ele vor dovedi si o deosebita adaptabilitate practica.
•    Iubirea este un sector deosebit de important, iar atunci cand vine vorba de femeile zodiei, putem spune ca ele iubesc sa iubeasca. Se dedica intru totul partenerului si nu suporta infidelitatea. Considera ca este benefic sa spui un adevar dureros in loc sa spui o minciuna.
•    In ceea ce priveste relatiile de amicitie, femeile nascute in acest semn zodiacal incearca sa nu acorde increderea lor totala, deoarece considera ca oamenii sunt rai si pot rani. Din aceasta cauza, reprezentantele sexului frumos isi vor face extrem de greu prieteni, tocmai din motivul ca se tem de cei din jur.

Barbatii
•    Barbatii acestui semn zodiacal sunt foarte generosi. Se poate intampla ca acestia sa ofere prea multe lucruri si sa fie considerati naivi. Ii sfatuim pe acestia sa aiba grija indeosebi la persoanele pe care le considera prieteni apropiati. Se poate intampla ca aceasta generozitate sa fie inteleasa gresit, iar cei din jur sa profite. Daca te-ai nascut in acest semn zodiacal, cu siguranta ai vrut ca toti cei din jur sa se bucure de ce ai tu. Zodiacul arboricol pentru Fag sugereaza ca acesti nativi au o inima prea mare.
•    Cand vine vorba de relatiile de iubire, barbatii nascuti in acest semn zodiacal sunt foarte calculati. Totodata, zodiacul arboricol pentru Fag ne vorbeste despre o lene caracteristica zodiei. Se pare ca nativilor le va veni greu sa isi faca timp pentru a cunoaste partenera de viata. Prefera sa nu aiba un program, tocmai pentru a se simti independenti.
•    Cariera este foarte importanta, iar nativii vor cauta mereu sa ajunga in varful piramidei sociale. Se poate intampla ca de foarte multe ori sa isi pierda increderea in fortele proprii, dar succesul va veni in mod garantat tocmai datorita fortei de care dau dovada acesti barbati…

In concluzie, zodiacul arboricol pentru Fag ne dezvaluie nativi frumosi la suflet. Ei incearca sa ofere celor din jur toate lucrurile care lor le aduc bucuria.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies