Home HoroscopZodiac arboricol Zodiac arboricol Frasin

Zodiac arboricol Frasin

autor Elena Yvette
956 views 3 minute timp de citit

Zodiacul arboricol pentru Frasin vizeaza persoanele nascute intre 25 mai – 3 iunie si 22 noiembrie – 1 decembrie. Care este semnificatia Frasinului si in ce mod influenteaza nativii, urmeaza sa vedem in continuarea acestui articol.

Zodiac arboricol Frasin

Zodiacul arboricol pentru Frasin a luat nastere in urma cu foarte mult timp, in momentul in care oamenii au considerat ca trebuie sa existe o legatura intre elementele definitorii ale unui arbore si felul de a fi a unui om. Care sunt semnificatiile acestui copac? Un copac cu fibre lungi si suple. Are multe crengi si totusi un lemn rezistent, ceea ce-l face extrem de prezentabil. Nativul nascut in semnul zodiacal Frasin este deosebit de  simpatic, in general, dar dispretuit, de multe ori pentru viata mereu dezorganizata si neprincipiala pe care o duce.

Persoanele nascute in semnul zodiacal Frasin

Femeile
•    Zodiacul arboricol pentru Frasin ne dezvaluie faptul ca reprezentantele sexului frumos sunt foarte deosebite de barbatii zodiei. Se pare ca atunci cand vine vorba de locul de munca, acestea vor da dovada de un spirit organizatoric deosebit de dezvoltat. Nu vor ramane in urma cu proiectele si termenele limita vor fi mereu respectate. Daca te-ai nascut in acest semn zodiacal, cu siguranta iti vei urmari indeaproape obiectivele.
•    Cand vine vorba de viata amoroasa, femeile nascute in acest semn zodiacal se bazeaza pe intuitia lor. Atunci cand nu isi pot da seama ce au nevoie se vor gandi la al saselea simt. Daca te-ai nascut in acest semn zodiacal, cu siguranta intuitia te-a ajutat in momentul in care te aflai in fata unor decizii importante.
•    Prietenia este o legatura care rezista toata viata. Zodiacul arboricol pentru Frasin pastreaza aceasta afirmatie vie, tocmai din motivul ca aceste native iubesc sa fie intr-un grup. Cand vorbim despre prietenie, ne gandim la acea legatura stransa. Femeile nascute in acest semn zodiacal cauta intreaga viata persoane carora li se pot destainui.

Barbatii
•    Cand vine vorba de relatiile de dragoste, barbatii nascuti sub semnul zodiacal al Frasinului isi folosesc foarte mult creativitatea. Zodiacul arboricol pentru Frasin subliniaza faptul ca fericirea conjugala este prioritara, iar acestia nu vor permite nicio deviere de la acest ideal. Se poate intampla sa lupte o viata intreaga sa ajunga acolo. Pentru aceasta sunt capabili de multa imaginatie in realizarea lui. Acesti barbati atrag multe reprezentante ale sexului opus, dar nu se leaga decat de acea persoana care le convine din toate punctele de vedere.
•    Cariera este importanta pentru ei, dar, dupa cum am observat in cele afirmate mai sus, iubirea isi are locul principal. Se pare ca problemele profesionale vor ramane in umbra in momentul in care acesti nativi au nevoie de ajutor in ceea ce priveste propriile trairi interioare.
•    Prietenia este importanta, dar nu la fel de importanta precum este iubirea. Se pare ca barbatii nascuti in acest semn zodiacal nu vor miza foarte mult pe amicitie. Zodiacul arboricol pentru Frasin ne dezvaluie faptul ca nativii si-au pierdut increderea in oameni atunci cand au fost dezamagiti, tradati de anumite persoane…

In concluzie, zodiacul arboricol pentru Frasin aduce la lumina persoane foarte dedicate, care isi cunosc si urmaresc obiectivele.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies