Home HoroscopZodiac arboricol Zodiac arboricol Mar

Zodiac arboricol Mar

autor Elena Yvette
908 views 3 minute timp de citit

Zodiacul arboricol pentru Mar incearca sa surprinda trasaturile persoanelor nascute in perioada 25 iunie – 4 iulie si 23 decembrie – 1 ianuarie. Se spune ca fiecare arbore are o anumita caracteristica si, intr-un fel sau altul, nativii acestui semn zodiacal sunt influentati. Intr-adevar, nu putem extinde afirmatiile la general insa cateva se vor potrivi la mai multi nativi.

Zodiac arboricol Mar

Zodiacul arboricol pentru Mar este reprezentativ pentru persoane care au un sex-appeal aparte. Acesti oameni nu sunt deosebit de frumosi insa atrag prin ceva special. Nimeni nu poate spune ce este acel ceva, dar persoanele nascute in acest semn zodiacal vor suprinde mereu cu focul din privire.

Persoanele nascute in acest semn zodiacal

Femeile
•    Zodiacul arboricol pentru Mar dezvaluie persoane care prefera singuratatea in locul unei companii care nu este intr-adevar potrivita. Se pare ca atunci cand vorbim despre relatiile de dragoste, reprezentantele sexului frumos considera ca este benefic sa astepte o adevarata relatie. Nu suporta sa stea intr-o relatie toxica.
•    Relatiile de prietenie sunt, asa cum ne subliniaza zodiacul arboricol pentru Mar, destul de importante pentru aceste native. Se spune ca ele isi vor dedica timpul pentru a ajunge sa cunoasca cu adevarat o persoana. Intr-adevar, se spune ca niciodata nu vom ajunge sa cunoastem pe cineva cu adevarat insa femeile nascute in acest semn zodiacal vor avea rabdare.
•    Cariera este un sector destul de important pentru acestea. Urmaresc puterea si isi doresc sa devina femei independente. Ele nu vor incerca sa se foloseasca de atuurile feminine si vor cauta sa se ridice prin prisma capacitatilor proprii.

Barbatii
•    Latura sentimentala, in ceea ce priveste barbatii nascuti in acest semn zodiacal, este foarte importanta. Ei isi doresc sa se implineasca din punct de vedere sentimental si vor avea nevoie mereu de o partenera pentru a simti ca pot depasi greutatile.
•    Pare mai mereu usor distrat, unii oameni il considera superficial, dar e un intelept ce-si rezerva mereu experiente doar din bucuria de a trai. El nu incearca niciun moment sa demonstreze ceva sau sa-i impresioneze pe ceilalti. Prietenia este importanta insa iubirea o intrece. Daca te-ai nascut intr-una dintre aceste perioade, cu siguranta ai fost judecat pentru acest fel de a gandi. Intr-adevar, nu este un lucru benefic sa uiti de prieteni atunci cand te implici intr-o relatie amoroasa insa pentru tine toate aceste rautati nu conteaza.
•    Cand vine vorba de cariera, barbatii cauta sa ajunga in varful piramidei sociale, dar nu vor uita de camin si de linistea pe care acesta o traduce.

Sfat!
Zodiacul arboricol pentru Mar subliniaza faptul ca persoanele nascute in acest semn zodiacal uita de prieteni in momentul in care se indragostesc. Sfatuim nativii sa isi puna ordine in viata si sa nu uite de momentele petrecute alaturi de amici.

In concluzie, zodiacul arboricol pentru Mar ne dezvaluie persoane pasionate de ceea ce fac. In acelasi timp, avem in discutie nativi care vor incerca mereu sa gaseasca absolutul din punct de vedere sentimental. Perfectiunea este un ideal care ne va fi mereu interzis, asa ca nativii vor fi nevoiti sa iubeasca imperfectiunea…

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies