Home HoroscopZodiac arboricol Zodiac arboricol Maslin

Zodiac arboricol Maslin

autor Elena Yvette
778 views 3 minute timp de citit

Zodiacul arboricol pentru Maslin vizeaza persoanele nascute in data de 23 septembrie. Se pare ca aceasta zi importanta, echinoxiul de toamna, ofera anumite trasaturi persoanelor nascute in acest semn zodiacal.

Zodiac arboricol Maslin

Zodiacul arboricol pentru Maslin ne dezvaluie faptul ca persoanele nascute in acest semn zodiacal au o frumusete aparte care pare sa vina de undeva din interior. De felul sau, este un arbore de talie mica, ce are o aparenta de usoara fragilitate. Poate si de aceea este copacul consacrat al pacii si intelegerii, aceste calitati fiind reprezentative nativului reprezentat de maslin.

Persoanele nascute sub semnul zodiacal Maslin

Femeile
•    Reprezentantele sexului frumos dau dovada de un simt empatic deosebit de dezvoltat. Se pare ca vor incerca in toata viata lor sa nu raneasca pe cei dragi. In ceea ce priveste relatiile de dragoste, femeile nascute sub semnul zodiacal al Maslinului sunt foarte echilibrate. Acestea vor simti mereu cand trebuie sa se retraga sau cand este momentul in care trebuie sa lupte pentru iubire.
•    Cariera este importanta pentru aceste femei, intrucat ele considera ca satisfactia din punct de vedere financiar le va ajuta sa isi consolideze relatiile de iubire. Intr-adevar, banii nu aduc fericirea insa le ajuta sa intretina iubirea.
•    Cand vine vorba de relatiile de prietenie, femeile nascute in semnul zodiacal Maslin sunt foarte exigente. Acestea vor cauta loialitatea si incearca mereu sa isi gaseasca sufletul pereche. Ele considera ca atat dragostea, cat si prietenia pot aduce acel sentiment de pace interioara deplina. Se pare ca au un obiectiv in viata si acela este de a reusi sa gaseasca oameni putini, dar buni.

Barbatii
•    Daca te-ai nascut in acest semn zodiacal, cu siguranta ai simtit ca in ceea ce priveste locul de munca esti deosebit de dedicat. Cei din jur te vor aprecia si te vor considera un lider potrivit. Se pare ca iti place sa vorbesti si in acelasi timp iti place sa fii apreciat pentru tot ceea ce faci. Ai nevoie sa simti ca cei din jur au nevoie de tine si in momentul in care te afli aproape de realizarea unui termen limita esti deosebit de mandru de tot ceea ce ai facut.
•    Cand vine vorba de relatiile de iubire, se pare ca te dedici intru totul abia atunci cand observi loialitate din partea partenerei de viata. Totodata, barbatul Maslin nu-si sufoca partenera cu dragostea sa, caci are o inalta conceptie a libertatii individuale. Tocmai de aceea gelozia nu ii sta in caracter. Mai mult, si in viata sentimentala se arata a fi cam dezinteresat.
•    Prietenia este o relatie care cere timp si comunicare. Cand vine vorba de relatiile de amicitie, zodiacul arboricol pentru Maslin subliniaza faptul ca nativii cauta mereu sa se simta relaxati in grupul in care se afla…

In concluzie, zodiacul arboricol pentru Maslin ne dezvaluie oameni compusi atat din parti bune, cat si din parti mai putin bune. Se pare ca isi cunosc prioritatile si, atunci cand vine vorba de un clasament in viata lor, se pare ca iubirea ajunge pe locul I.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies