Home HoroscopZodiac arboricol Zodiac arboricol Nuc

Zodiac arboricol Nuc

autor Elena Yvette
871 views 3 minute timp de citit

Zodiacul arboricol pentru Nuc vizeaza persoanele nascute intre 21 – 30 aprilie si 24 octombrie – 12 noiembrie. Se spune ca acest tip de zodiac a incercat sa exprime legatura dintre firea oamenilor si dublul vegetal, in cazul nostru, arborele. Oamenii au aratat de-a lungul timpului ca anumite trasaturi ce traduc elementele naturii se vor creiona ulterior in felul de a fi al fiintelor.

Zodiac arboricol Nuc

Zodiacul arboricol pentru Nuc ne dezvaluie faptul ca acesti nativi pot fi deosebit de timizi. Cu toate ca idealurile lor sunt indraznete si vor cauta mereu sa ajunga in varful piramidei sociale, se pare ca nu pot trece peste anumite inhibitii. Au nevoie de mai multe intalniri pentru a demonstra ca te poti baza pe ei. Zodiacul arboricol pentru Nuc subliniaza faptul ca persoanele nascute in acest semn zodiacal sunt deosebit de capabile si stiu sa isi urmareasca obiectivele, insa in momentul in care nu se afla in zona lor de confort, le vine greu sa reactioneze.

Persoanele nascute in semnul zodiacal arboricol Nuc

•    Dupa cum am afirmat mai sus, persoanele nascute in acest semn zodiacal sunt deosebit de timide, asta pana in momentul in care simt ca trebuie sa faca neaparat o anumita miscare. Acestea pot renunta la inhibitii in momentul in care exista o dorinta arzatoare in interiorul lor. Pana atunci totul se rezuma la a astepta ca cel de langa sa actioneze.
•    In ceea ce priveste relatiile de dragoste, persoanele nascute sub semnul zodiacal al Nucului sunt rezervate, insa in momentul in care se ataseaza de cineva, acestea se implica total din punct de vedere sentimental. Vad iubirea ca pe o scapare din cotidian.
•    Cand vine vorba de locul de munca, persoanele nascute in acest semn zodiacal sunt foarte cumpatate. Ele nu viseaza la lucruri care nu aduc fericirea spirituala. Considera ca luxul este un moft si strictul necesar este singurul obiectiv al acestor nativi.
•    Relatiile de amicitie sunt deosebit de importante. Atunci cand gasesc un suflet bun, cei nascuti in Nuc se descopera intru totul. Pana atunci le vine greu sa arate ce se afla in interiorul sufletului lor.

Femeile
•    Timiditatea specifica zodiei, este, in cazul reprezentantelor sexului frumos, cu mult mai accentuata. Femeile zodiei sunt timide si considera ca in cazul unei relatii amoroase nu ele sunt cele care ar trebui sa faca primul pas.
•    In ceea ce priveste cariera, zodiacul arboricol pentru Nuc subliniaza faptul ca femeile nascute in acest semn zodiacal cauta sa isi faca incet si sigur numele auzit.

Barbatii
•    Barbatii care s-au nascut in zodia Nucului sunt originali si timiditatea se traduce in dorinta de a aduce mereu lucruri noi.
•    Cand vine vorba de iubire, acesti barbati sunt deosebit de orgoliosi. Ei nu accepta greseala ca fiind ceva ce trebuie trecut cu vederea. Sunt de parere ca greselile trebuie sa fie platite, mai devreme sau mai tarziu.
•    Cand vine vorba de locul de munca, acestia dau dovada de aceeasi miscare lina, dar sigura, despre care am vorbit si in cazul reprezentantelor sexului frumos…

In concluzie, persoanele care s-au nascut in semnul zodiacal al Nucului duc o viata intensa in interior. Considera ca exteriorizarea poate aduce pareri gresite din partea celor din jur si tocmai din acest motiv, zodiacul arboricol pentru Nuc subliniaza faptul ca doar cateva persoane vor cunoaste adevarata personalitate a nativilor.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies