Home HoroscopZodiac Chinezesc Zodiacul chinezesc săptămânal 1-7 August

Zodiacul chinezesc săptămânal 1-7 August

autor Elena Yvette
593 views 4 minute timp de citit

Șobolan

Toată săptămâna vei da dovadă de sentimente în contradictoriu față de partererul tău. Dacă nu știi ce vrei de la relația voastră, ar fi bine să nu îl mai faci să sufere și hotărăște-te ce anume vrei în această privință.

zodiac

Bivol

Vei avea parte de mici câștiguri neprevizionate. Nu te grăbi să cheltui fără rost și gândește-te cum anume ai putea să gestionezi mai bine acești bănuți. Totuși, o mică călătorie pe final de săptămână nu ar fi o idee rea.

Tigru

Treci printr-o perioadă destul de delicată din punct de vedere al deciziilor pe care ești nevoită să le faci. Încă de la începutul săptămânii vei avea mici bătăi de cap și vei încerca să găsești cea mai bună soluție pentru fiecare problemă pe care o ai sau care ar putea să apară.

Iepure

Dacă ai o idee legată de un proiect ce ține de locul de muncă, încearcă să o păstrezi pentru tine. Unii colegi vor să avanseze și ar putea profita de aceasta. Pe parcursul săptămânii vei avea un spor de muncă invidiat, iar acesta nu va rămâne neobservat.

Dragon

Pe la mijlocul săptămânii te vei confrunta cu mici probleme de sănătate, însă nu trebuie să îți faci griji, nu sunt așa grave. Știi bine că ai mereu parte de ajutor și sprijin din toate punctele de vedere, lucru care te ajută mereu să treci peste orice dificultate ce apare în viața ta.

Șarpe

Pari a fi mereu contracronometru și nu acorzi atenție lucrurilor care se întâmplă în jurul tău, în special atunci când vine vorba de familia ta. Chiar dacă începutul săptămânii va părea unul destul de aglomerat, nu trebuie să te panichezi și încearcă să acorzi mai mare atenție detaliilor.

Cal

Ți se vor propune unele călătorii în scop de afaceri. Dacă ai plănuit deja ceva pentru weekend, ar trebui să reprogamezi. Chiar dacă simți nevoia să te distrezi puțin, aceste călătorii îți pot aduce mai multe beneficii decât ai crede.

Oaie

Dacă ai un anumit plan schițat în minte, iată că în săptămâna aceasta îl poți transforma în ceva real și palpabil. Familia pare a fi de partea ta și te susține mai mult ca niciodată să acționezi în funcție de propria voință.

Maimuță

Încă de la început, noua săptămână pare a fi un dezastru inevitabil pentru tine. Nu te descuraja, poți oricând să „apuci taurul de coarne” pentru a-l dirija în direcția în care vrei tu, totul depinde doar de tine și de voința ta.

Cocoș

Cineva drag pare să aibă grave probleme de sănătate, iar acest lucru nu te lasă să te concentrezi asupra treburilor pe care le ai de rezolvat. De aceea, nu vei mai sta cu mâinile în sân și, pe la mijlocul săptămânii, vei face tot ceea ce îți stă în putere pentru a o ajuta să își revină.

Câine

Ai impresia că tot ceea ce este mai rău ți se întâmplă numai ție, dar știi bine că nu este așa. Dacă începutul de săptămână nu va fi unul foarte promițător, pe finalul acesteia vei avea pare de o surpriză, una pe care o așteptai de ceva vreme.

Porc

Problemele din viața de cuplu par să îți scape de sub control, iar partenerul tău pare să fie destul de mult plecat din preajma ta. Dacă ai impresia că ceva nu „miroase” bine, poți profita de timpul liber din weekend pentru a aduce un aer proaspăt din acest punct de vedere.

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies