Home HoroscopZodiac Chinezesc Zodiacul chinezesc săptămânal 11-17 Iulie

Zodiacul chinezesc săptămânal 11-17 Iulie

autor Elena Yvette
319 vizualizari

Șobolan

Se pare că unii dintre colegii cu care lucrezi destul de des vor să îți „șifoneze” puțin imaginea. Dacă la început te vei îndoi de acest lucru și vei crede că o fac neintenționat, îți vei da seama spre finalul săptămânii că nu este chiar așa.

zodiac

Bivol

Îți pui toate cunoștințele la bătaie pentru a obține o poziție pe care ți-o dorești de ceva timp. Chiar dacă vei avea parte de provocări serioase, nu te da bătută și amintește-ți câte sacrificii ai tot făcut de-a lungul timpului.

Tigru

Vei începe să lucrezi la un proiect care pare să se întindă pe o perioadă lungă de timp. Pe parcursul săptămânii  vei avea nevoie de ajutorul unor colegi de la locul de muncă și ar fi bine să găsești momentul oportun când să-i deranjezi altfel vor putea deveni ușor iritați de insistențele tale.

Iepure

Pa parcursul acestor zile îți vei da seama că unii din presupușii tăi prieteni nu vor neapărat doar să aibă această prietenie a ta și că în spate se află unele interese. Încearcă să îți deschizi mai bine ochii pentru a-i putea identifica pe acești „intruși”, iar apoi scapă-te cât mai repede de ei.

Dragon

Dacă cineva nu te ajută, ar fi bine să nici nu te încurce. Vei avea o săptămână destul de dificilă și vrei ca cei din jur să te ajute atât cât este posibil și nu să îți încetinească munca. Te vei implica și în noi proiecte la locul de muncă, lucru care îți va fura mare parte din timpul liber.

Șarpe

Vei primi invitații la anumite evenimente care vor avea loc la sfârșitul săptămânii, iar acest lucru va fi un puternic stimulent pentru munca depusă în aceste zile. Pentru tine este importantă atât munca pe care o faci, cât și felul în care îți petreci timpul liber, așa că te concentrezi puternic în ambele direcții.

Cal

Te-ai săturat de zâmbete false și relații bazate pe interes, așa că în această săptămână faci curățenie în viața ta. Unele persoane chiar nu au niciun loc în aceasta și nu par să țină la tine atât de mult pe cât susțin.

Oaie

Ești puțin stresată din cauza unor lucruri care nu sunt tocmai „roz” la locul de muncă. Ar trebui să te gândești că nu ești numai tu implicată în proiectele ce se derulează aici și nu mai încerca să preiei toată răspunderea asupra ta.

Maimuță

Dacă la începutul săptămânii pari ușor tensionată și îngrijorată, de miercuri începând vei elibera mintea ta de toate gândurile și ideile negative. Ești conștientă că o minte limpede te ajută să treci mai ușor peste situațiile mai dificile și nu ai de gând să o mai încarci cu idei inutile.

Cocoș

Este posibil ca partenerul tău să nu te susțină în unele decizii pe care vrei să le iei în această săptămână. Dacă tu ești hotărâtă în privința a ceea ce vrei să faci în viitor, nu mai aștepta aprobarea altora și acționează după propria ta voință.

Câine

Se pare că ești împotriva tuturor în această săptămână și nimic nu pare să fie pe placul tău. Dacă ceva nu decurge așa cum ai visat, nu trebuie să te răzbuni pe ceilalți, ci trebuie să găsești alte căi de acțiune.

Porc

Ești destul de sensibilă la ceea ce se întâmplă în jurul tău în această nouă săptămână, așa că nu este indicat să iei decizii. Este mai bine să amâni decât să regreți deciziile luate în momente de nesiguranță.

Save

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies