HomeHoroscopZodiac Chinezesc Zodiacul chinezesc săptămânal 6-12 Iunie

Zodiacul chinezesc săptămânal 6-12 Iunie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 846 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/06/Zodiacul-chinezesc-săptămânal.jpg

Noua săptămână rezervă mari surprize pentru fiecare animal din zodiacul chinezesc. Află care sunt acestea în funcție de animalul sub semnul căruia te-ai născut.

Șobolan

Se pare că săptămâna aceasta o sa fie doar „lapte și miere” pentru tine. Totul pare să meargă ca pe roate, iar la locul de muncă norocul îți va surâde. Dacă ai o afacere proprie este foarte posibil să ți se alăture noi parteneri, unii foarte onești.

Bivol

Săptămâna aceasta vei fi supusă unor teste. Se pare că cineva drag se îndoiește de loialitatea ta față de relația pe care o aveți și vrea să vadă dacă chiar îți pasă de aceasta. Nici la locul de muncă nu sunt limpezi apele, dar cu toate acestea ar fi bine să nu le tulburi și mai mult; încearcă să te concentrezi mai mult și fii atentă.

Tigru

Ești în lumina reflectoarelor, iar acest lucru se datorează calităților unei bune gospodine pe care le demonstrezi celor dragi. Ai avut mereu impresia că aceștia se îndoiesc de abilitățile tale, însă acum ești hotărâtă să le „dai peste nas”!

Iepure

O pisică cu mai multe vieți, asta ești tu pe parcursul acestei săptămâni. Indiferent de ce situație te lovești, se pare că vei cădea mereu în picioare și nimic nu te va putea pune la pământ. Privirile invidioase a celor din jur nu vor întârzia să apară, însă tu ești conștientă că trebuie să te pui pe primul loc și reușești să le ignori.

Dragon

Săptămâna aceasta ești pusă serios pe acțiune. Dacă cineva va încerca să te ducă de nas pe parcursul acestei săptămâni, nu vei mai fii la fel de îngăduitoare ca altădată și vei prefera să te îndepărtezi de astfel de persoane.

Șarpe

Ești mai zen ca niciodată. Nimic nu reușește să îți strice buna dispoziție, nici măcar o mică farsă făcută pe seama ta. Vei reuși chiar să-i enervezi tu pe acei „păcălici” prin spiritul calm pe care-l vei arăta.

Cal

Numeroase evenimente vor avea loc pe parcursul săptămânii și nu vei rata aproape niciunul dintre acestea. Te-ai săturat să stai închisă în casă, vrei să ieși, să socializezi și să îți faci noi prieteni.

Oaie

Ai făcut mici economii în ultima perioadă și te-ai abținut în a cheltui suplimentar pe lucruri care nu îți sunt de folos. Iată că acum este momentul să „investești” economiile făcute în articole noi pentru garderoba ta. Vrei să arăți mereu bine oriunde mergi și ești conștientă că acest lucru nu este posibil fără haine noi.

Maimuță

Vei fi foarte inspirată pe parcursul săptămânii, lucru de care ar trebui să profiți pentru a te implica în noi proiecte sau chiar investiții. Dacă vrei să faci o schimbare majoră în această săptămână, vei avea mari șanse de reușită, așa că nu mai trebuie să stai pe gânduri.

Cocoș

Există mari șanse să ți se înmâneze organizarea unui eveniment la locul de muncă. Privește cu optimism acest lucru, deoarece ar fi posibil ca în funcție de hărnicia de care dai dovadă să fii răsplătită într-o măsură mult mai mare față de cât te așteptai.

Câine

Nu prea pari a te simți în largul tău nicăieri unde mergi, iar acest lucru îți va da o stare de spirit destul de nasoală. Încearcă să faci ceva ce știi sigur că îți ridică moralul, altfel vei putea intra într-o mică stare de depresie și nu îți dorești acest lucru.

Porc

Ești foarte creativă la locul de muncă, iar acest fapt nu trece neobservat. Șansele unei promovări sunt aproape iminente și vei fi foarte încântată de acest lucru. Ar fi bine să nu bați totuși tobele victoriei până nu vezi ceva concret.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed