Zodia Cocos din zodiacul chinezesc

Share

Zodia Cocos din zodiacul chinezesc dă dovadă de o deosebită putere de a rezista în viață. Nimic nu îl doboară cu adevărat, toate greutățile îl fac, de fapt, mai puternic.

zodia Cocos

Pentru zodia Cocoș din zodiacul chinezesc, întregul destin este proiectat din urcușuri și coborâșuri și fiecare bucurie se completează apoi pentru acești nativi, cu un moment de tristețe. Zodia Cocoș din zodiacul chinezesc își are nativii născuți în anii 1921, 1933, 1945, 1969, 1981, 1993, 2005…

•    Caracteristici:
1.    Cocoșul ne descoperă persoane puternice, oameni care nu se vor opri niciodată din drumul lor din cauza unor obstacole care se ivesc. Vor cădea de multe ori, vor fi triști și vor simți că nu pot ajunge la obiectivul propus însă tot ei, tot prin forțele proprii vor reuși să se ridice și să le arate tuturor că penele lor sunt intacte.
2.    Cocoșii vor avea ceva de spus celor din jur. Mulți oameni îi vor considera pe acești nativi un model de urmat. De multe ori, persoanele din jur vor imita anumite gesturi sau vor încerca să practice anumite activități din viața Cocoșului.
3.    Zodia Cocoș din zodiacul chinezesc ne prezintă persoane mult prea sincere pentru puterea de înțelegere și acceptare a celor din jur. Un sfat? Cocoșii ar trebui să aibă grijă la cuvintele folosite, pentru că, de cele mai multe ori, oamenii nu găsesc adevărul drept o metodă potrivită.

•    Dragoste:
Persoana care va fi norocoasă să vă aibă aproape se va bucura de toată strălucirea dumneavoastră. Zodia Cocoș din zodiacul chinezesc iubește cu eleganță și suavitate. Pentru acești nativi, dragostea este ruptă din acele filme vechi pline de bune maniere.
Calitatea principală a partenerului unui Cocoș? Trebuie să surprindă printr-o naturalețe elegantă și un spirit mai conservator.

•    Calități:
1.    Există o calitate la acest nativ care se poate încadra și la defecte. De multe ori, Cocoșul spune lucrurile „verde în față”. Acest lucru poate să încânte și în aceeași măsură îi poate aduce dușmani.
2.    Este un nativ curajos care nu se dă în lături de la nimic. Pentru acesta o dezamăgire nu este un capăt de lume, ci un început.
3.    Persoană comunicativă, Cocoșul încearcă mereu să adune păreri pozitive din partea publicului său. Îl găsim deseori într-o poziție de orator sau chiar președinte.
4.    Este elegant și aspectul exterior se dovedește a fi extrem de important.

•    Defecte:
1.    Această eleganță specifică zodie îi poate conduce pe mulți nativi la o prea mare delicatețe. Cei din jur îi pot considera mult prea obsedați de propria apariție.
2.    Nativa din zodia Cocoș din zodiacul chinezesc nu este interesată de felul în care o văd cei din jur, atât timp cât ea se simte elegantă și rafinată.
3.    Fiind o zodie pretențioasă, Cocoșul se lasă greu implicat într-o poveste de iubire.
4.    Are tendința să afișeze o aroganță ridicată în fața cunoștințelor, dar pentru prieteni este un adevărat sprijin la nevoie.

În concluzie, zodia Cocoș din zodiacul chinezesc este capabilă de succes nemăsurat. O persoană puternică, ce apelează la imaginea sa pentru a impresiona. Consideră ca omul este făcut în mare parte și din haina pe care o poartă…

Își face cu greu prieteni, din cauza lipsei de încredere în cei din jur. Obișnuit să fie pe cont propriu, Cocoșul va fi un mister pentru multe persoane.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente