HomeHoroscopZodiac Chinezesc Zodia Dragon din zodiacul chinezesc

Zodia Dragon din zodiacul chinezesc

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,3K views
Zodia-Dragon in Zodiac Chinezesc

Zodia Dragon din zodiacul chinezesc se poate recunoaște cu ușurință prin siguranța și încrederea pe care o au acești nativi în propria persoană. Un om al petrecerilor, o zodie a comunicării.

Zodia Dragon

Zodia Dragon din zodiacul chinezesc este atrasă de seri grandioase, de petreceri cu invitați renumiți. Acești nativi s-au născut în anii 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012…

Caracteristicile zodie Dragon

1.    O persoană asemenea unui burete. Ce înseamnă acest lucru? Zodia Dragon din zodiacul chinezesc reușește să se plieze pe personalitatea tuturor celor cu care intră în contact.

2.    Uneori, este destul de zgomotos. Cei mai mulți oameni îl consideră enervant, dar tocmai din pricina puterii pe care o deține.

3.    La locul de muncă, Dragonul pare o forță de neînvins, însă știm cu toții că nimic nu este de neclintit pe acest pământ, nici măcar acest nativ.

4.    Dragonul se exteriorizează zgomotos, întrucât dorește ca nimeni să nu-i pătrundă în suflet. Consideră că oamenii pot răni și de aceea aleg să păstreze distanța.

5.    Acest nativ este un prieten bun. Nu are mulți prieteni însă are mii de cunoștințe.

6.    Este o persoană disciplinată care va ieși cu siguranță în evidență în cadrul unei petreceri pretențioase.

Dragoste zodia Dragon:

Zodia Dragon din zodiacul chinezesc ne încântă prin senzualitate, romantism. Ei vrăjesc pe oricine își doresc să le aparțină. Fie că este aventură, fie că este relație serioasă, Dragonul reușește să facă scântei. Iubirea pentru el, este un sentiment care îl conduce la extaz și la frică, în aceeași măsură.

Calitățile zodiei Dragon:

1.    O persoană cuceritoare care se joacă cu mințile celor din jur, într-un sens pozitiv. Ei caută să „vibreze” și să îi facă pe cei din jur să simtă viața.

2.    Iubește viața și încearcă să profite de fiecare clipă pe care a primit-o. Această calitate reiese și din felul în care rezolvă problemele apărute în viața sa.

3.    Este isteț și reușește să fascineze prin larga sa cultură generală.

4.    Își recunoaște sentimentele și nu își urmărește interesul în mod excesiv de egoist într-o relație amoroasă.

5.    Nativii aflați sub acest semn zodiacal sunt deseori conduși de principii bine puse la punct.

Defectele zodiei Dragon:

1.    Cu toate că oferă celor din jur plăcerea de a trăi și le amintește cât de importantă este viața, el poate fi extrem de nemulțumit, de câteva ori renunțând să mai zâmbească lumii.

2.    În cazul în care nu te numeri printre prietenii Dragonului, mare grijă! Acești nativi au învățat tehnica persuasiunii încă de când au plecat de la casa părintească.

3.    Ia decizii pripite și nu gândește de multe ori.

4.    Iubește obiectele. Dragonii pot fi extrem de materialiști.
În concluzie, zodia Dragon în zodiacul chinezesc a adus la lumină personalități puternice, persoane care se evidențiază prin încrederea în sine…

Dragonul este condus de entuziasm și este ușor de recunoscut în mulțime. Din cauza acestui spirit veșnic tânăr, se prea poate să vă faceți dușmani.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed