Home HoroscopZodiac Chinezesc Zodia Iepure din zodiacul chinezesc

Zodia Iepure din zodiacul chinezesc

autor Elena Yvette
1k views 3 minute timp de citit

Zodia Iepure din zodiacul chinezesc scoate la iveală o persoană cu un caracter ce tinde spre armonie. Mereu în căutarea liniștii interioare, nativul din zodia Iepure dă dovadă de teamă în momentul în care întâlnește situații limită.

Zodia Iepure

Zodia Iepure din zodiacul chinezesc este, de obicei, speriată de asumarea riscurilor. Deseori, persoanele născute sub acest semn zodiacal preferă să se retragă în cazul în care situația le scapă de sub control. Persoanele care se află în zodia Iepurelui sunt cele născute în anii 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011…

Caracteristicile zodiei Iepure:

1.    Putem recunoaște nativii născuți sub acest semn zodiacal în momentul în care întâlnim o persoană care găsește arta și rafinamentul drept o modalitate de relaxare.

2.    Persoane modeste, Iepurii nu se vor lăuda cu sumele de bani câștigate, cu toate că partea materială va fi un sector foarte bine satisfăcut. Pentru ei, banii nu aduc fericirea, dar îi ajută să ajungă la liniștea și relaxarea dorită.

3.    Iepurele adoră timpurile trecute și de aceea, dacă ajungem în casa unui nativ aflat sub acest semn zodiacal, vom observa cu precădere mobilier vechi, care trimite chiar către antichitate.

4.    Extrem de emotivi, aceștia riscă să fie răniți.

•    Dragoste:

Fiind extrem de emotivi, este posibil ca de multe ori să fie răniți în dragoste. Cel mai frecvent, Iepurele preferă să fie el cel care pleacă, decât cel care este părăsit. Persoanele care dispar fără a mai spune vreun cuvânt este mai mult decât probabil să fie Iepuri.

•    Calități:

1.    El iubește familia și o protejează. Nu va pleca niciodată din sânul familiei și mereu va încerca să rezolve problemele.

2.    Iepurele aduce la lumină nativi plini de rafinament, persoane elegante. Cei aflati în zodia Iepurelui vor căuta mereu să facă o vizită la o galerie de artă. Vizualul îi marchează și relaxează.

3.    Se dovedesc a fi persoane extrem de longevive.

4.    Datorită înclinației lor către artă, de cele mai multe ori Iepurii sunt artiști și dau dovadă de spirit critic.

5.    Este o persoană demnă de încredere; asta până în momentul în care se sperie și fuge.

•    Defecte:

1.    Nu dă explicații. El alege să plece dintr-o situație neplăcută pentru el fără a informa pe cei din jur în legătură cu motivul. Este foarte secretos și uneori pierde din cauza misterului care îl înconjoară.

2.    Este o persoană complicată.

3.    Simțul critic poate fi prea dezvoltat la unele persoane aflate sub zodia Iepurelui. Acesta rănește ușor și uneori nici nu realizează acest lucru.

4.    Este indulgent cu sine în acele momente când ar trebui să se ambiționeze, el alege să dispară pentru a apărea într-un alt moment. Consideră ca timpul nu este pentru el o unitate de măsură…

Zodia Iepure din zodiacul chinezesc ne creionează oameni amabili, oameni în a căror prezență ne face plăcere să ne aflăm. Superficialitatea va conduce la neplăceri. Chiar dacă oamenii adoră să fie în preajma dumneavoastră, la un moment dat se poate ca aceștia să se sature să fugiți mereu atunci când lucrurile se complică.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies