HomeHoroscopZodiac Chinezesc Zodia Tigru din Zodiacul Chinezesc

Zodia Tigru din Zodiacul Chinezesc

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/07/Zodia-Tigru-din-zodiacul-chinezesc.jpg

Zodia Tigru din zodiacul chinezesc face trimitere automat către acea ferocitate specifică junglei. Este curajul întruchipat și puterea de decizie. Respectul celor din jur este atras asemenea unui magnet de către nativii din zodia Tigru a zodiacului chinezesc.

Zodia Tigru din zodiacul chinezesc este mereu în mișcare. Nu există nici o șansă să oprești un Tigru plecat la vânătoare. Tocmai de aceea, el reușește să sperie și să atragă respectul tuturor.

Caracteristicile zodiei Tigru

1.    Această personalitate agitată este pentru mulți foarte obositor de urmărit. De cele mai multe ori, Tigrul pornește în întreceri alături de alți adversari. Datorită spiritului său agitat, el lasă în spate pe oricine și ajunge în finalul drumului fără probleme și cu victoria asigurată.

2.    Acest curaj traduce și inconștiența, deoarece este foarte ușor să intri în probleme în momentul în care nu îți este frică și nu te gândești la urmări.

•    Cu cine se înțelege Tigrul și cu cine ar porni la drum?
Viața vă va aduce mereu aproape de un Câine, de un Cal sau de un Dragon. Și dacă ar fi să plecați la drum și să începeți totul de la zero, atunci plecați cu încredere alături de un Câine. Nu căutați compania altui Tigru, întrucât forțele sunt prea puternice și uneori s-ar putea să pierdeți foarte ușor lupta.

•    Calități
Are ceva din puterea de seducție a Șobolanului. La Tigru se adaugă felul în care se lipește de inima ta. Este empatic și mereu se gândește la cei pe care îi iubește. Niciodată nu va uita de prieteni, mereu va înlătura dușmanii cu acel zâmbet pe buze. Satisfacția apare din muncă asiduă. Este, de asemenea, un oportunist convins și știe că această viață este unică și trebuie să ajungă la sevă. Îl încântă independența și iubește responsabilitățile. Adoră să simtă că cineva depinde, într-un fel sau altul, de el. Este rebelul care atrage câștigul și, uneori, această neascultare îl conduce aproape de eșec. Prin mișcări rapide specifice zodiei sale, el reușește să ajungă la suprafață.

•    Defecte
După cum spuneam mai sus, Tigrul se poate pierde uneori de la firul vieții sale. El se uită în stânga, în dreapta și pierde sensul unic al său. Ia decizii fără să gândească și nu gândește de două ori înainte să spună ceva. Rănește fără să vrea pe acele persoane care țin cu adevărat la el.

Zodia Tigru din zodiacul chinezesc este pentru acei nativi al căror cap se află undeva în înaltul cerului. Aș spune că aproape se ard, căci se joacă mult prea aproape de soare.
În concluzie, Tigrul este o persoană dinamică, o zodie a mișcării. Greu de oprit, ușor de antrenat în diverse activități, Tigrul îi sperie pe acei nativi care sunt prea leneși și activează spiritul competitiv al celorlalte zodii care par să îi semene.

Reușește să schimbe principii și atrage oameni puternici în jurul său. Uneori se pierde în tumultul evenimentelor însă de fiecare dată reușește să se readucă prin forțele proprii înapoi la liman. Un animal sălbatic stă la baza caracteristicilor acestei zodii. Tigrul din zodiacul chinezesc nu uită nicio secundă ferocitatea și spiritul rebel. Aceste elemente sunt specifice Tigrului…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed