Zodiac chinezesc 2015

Share

Zodiacul chinezesc pentru 2015 are in prim plan Capra albastra. Ce semnifica aceasta si care sunt puterile pe care acest personaj mitic le avea, urmeaza sa vedem in continuarea acestui articol.

Zodiac chinezesc 2015

Zodiacul chinezesc pentru 2015 incepe din data de 19 februarie si se incheie pe 7 februarie 2016. Trebuie precizat, de asemenea, faptul ca specialistii considera ca acest an este deosebit de bogat pentru cei care au idei si putere sa le puna in miscare.

Zodiacul chinezesc pentru 2015 subliniaza refuzul monotoniei. Capra albastra, personajul mitic are abilitati nebanuite si reuseste sa transforme locul in care este intr-un adevarat obiectiv.

Straluceste si da culoarea fiecarui loc in care se afla. Astfel, anul 2015 sta sub semnul miscarii si sub semnul actiunii. Pentru cei care vor sa initieze o afacere sau pur si simplu vor sa inceapa un nou capitol in viata lor, acest an este benefic! Zodiacul chinezesc pentru 2015 subliniaza faptul ca in acest an vor avea loc intamplari de neuitat pentru majoritatea nativilor, acest lucru urmand sa marcheze intreaga viata care urmeaza a fi traita. Intr-adevar, lucrurile pot parea prea exagerate, insa specialistii considera ca aceasta este o perioada deosebita in care se pot pune pe picioare proiecte, idei. Aventurile si noutatile sunt la ordinea zile, iar cei care sunt indrumati de entuziasm si optimism vor reusi sa ajunga aproape de succes.

In continuare vom puncta toate segmentele de referinta

1.    Plan financiar

Latura materiala este deosebit de importanta in viata si cu toate ca mereu trebuie sa cautam sa ne bucuram de lucrurile simple, cu totii stim ca absenta banilor reprezinta un impas si traduce atitudini sau stari negative. “Banii nu aduc fericirea, insa te ajuta sa o intretii“ – spune o vorba renumita.

Zodiacul chinezesc pentru 2015 ne dezvaluie faptul ca in acest an Sobolanul se va bucura de un succes financiar nebanuit. Actiunile arata inca de la inceputul anului prosperitate si reusite. Totodata, planul financiar este luminos si pentru cei aflati in zodia Caprei. Avand in vedere ca acest an este condus de Capra albastra, pentru cei nascuti in aceasta zodie, lucrurile vor straluci din toate punctele de vedere. Intr-adevar, se poate intampla sa existe momente cruciale, insa norocul zambeste in aceasta perioada. Pentru Maimuta si Mistret se anunta, de asemenea, un an glorios din punct de vedere financiar. Se pare ca eforturile depuse in anul 2014 vor conduce la o recompensa pe masura. Nu au incetat sa munceasca si acest lucru se va putea observa perfect in momentul in care vor fi rasplatiti.

Planul financiar promite un succes garantat, deci, celor nascuti in zodiile Sobolan, Capra, Maimuta si Mistret. Zodiacul chinezesc pentru 2015 sugereaza eliberarea de frici si continuarea drumurilor abia incepute. Specialistii considera ca planul afacerilor este infloritor pentru zodiile precizate mai sus.

2.    Plan sentimental

Iubirea este un segment deosebit de important in viata fiecaruia dintre noi. Cu totii ne dorim sa ne gasim jumatatea si cu totii zambim sau lacrimam la vederea unui film de dragoste. Se pare ca zodiacul chinezesc pentru 2015 promite multa dragoste si fluturasi in stomac pentru zodia Tigrului. Toate filmele par sa aiba sens si nativii nascuti in acest semn zodiacal vor ajunge la concluzia ca dragostea adevarata nu traieste doar in scenarii de Hollywood. Sa nu uitam insa de Sarpe, Cocos si Caine. Cei nascuti in aceste zodii vor simti si ei la randul lor fiecare sentiment de dragoste pana la paroxism. Este un an deosebit de bun pentru cei care sunt singuri, sau pentru cei care considera ca se afla intr-o relatie nesatisfacatoare din orice punct de vedere.
Nu in ultimul rand, sa nu uitam zodia care are in acest an succes pe toate planurile. Zodiacul chinezesc pentru 2015 subliniaza modul in care Capra se va bucura in acest an de toate placerile vietii. Se pare ca intr-adevar norocul surade, din cand in cand.

3.    Sanatate

Putem face orice, putem spune orice, insa in absenta sanatatii nimic nu este posibil. Zodiacul chinezesc pentru 2015 ofera o atentie deosebita acestui segment. Se pare ca nativii nascuti in zodia Bivolului trebuie sa se fereasca si in acelasi timp sa se ingrijeasca mult mai mult de propria persoana. Intr-adevar, nu reusim sa ne dam seama cat de bine ne este cand suntem sanatosi, decat in momentul in care intampinam o boala, o raceala. Din acest motiv, zodiacul chinezesc pentru 2015 atentioneaza nativii nascuti in zodia Bivolului din acest punct de vedere. Totodata, persoanele nascute sub semnul zodiacal al Iepurelui sau al Dragonului trebuie sa aiba grija in ceea ce priveste regimul alimentar. Specialistii considera ca pot exista probleme in ceea ce priveste latura alimentara.

In ceea ce priveste sanatatea, nativii precizati mai sus trebuie sa aiba grija si sa incerce sa isi organizeze un meniu si un program sanatos. Astfel, pot evita problemele care se pare ca ii ameninta.

4.    Cum influenteaza Capra nativii

Zodiacul chinezesc pentru 2015 a anuntat ca acesta este anul Caprei. Vorbeam mai sus de un refuz in fata monotoniei. Se pare ca acest animal invita la miscare si ofera putere tuturor celor care au curajul sa miste ceva, sa initieze. Indiferent de segmentul precizat, Capra va ajuta in acest an sa se ajunga la scopul propus.

Capra nu va influenta nativii care se complac intr-o anumita situatie, intrucat acest animal este intr-o continua miscare. Se pare ca mereu vor exista in anul 2015 rasturnari de situatie pe care nativii trebuie sa le treaca, intr-un fel sau altul.

In concluzie, zodiacul chinezesc pentru 2015 promite actiune si ofera adrenalina. Cui? Persoanelor care se implica, persoanelor care aleg sa fie diferite. Nu sunt agreate in acest an situatiile care traduc o monotonie peste masura. Intr-adevar, se poate intampla ca din cand in cand sa ne dorim sa avem acelasi program sau sa pierdem anumite zile. Anul 2015 este un an al miscarii si din acest motiv trebuie sa fim obisnuiti cu miscarea pentru a supravietui si pentru a ajunge invingatori!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news