HomeHoroscopZodiac Chinezesc Zodiacul chinezesc pentru luna iunie 2015

Zodiacul chinezesc pentru luna iunie 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/05/Zodiacul-chinezesc-pentru-luna-iunie-2015.jpg

Zodiacul chinezesc pentru luna iunie 2015. Citeste zodiacul chinezesc pentru luna iunie 2015, si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Şobolan

E nevoie să amplifici încrederea în sine şi să porneşti planurile la care te tot gândeai. Relaţia de dragoste se va îmbunătăţi dacă vei acorda atenţia necesară comportamentului şi comunicării. Luna iunie este una prolifică pentru a primi o sumă importantă de bani.

Bou

Nu numai pe parcursul lunii iunie, ci pe tot anul 2015, cei sub semnul Boului vor avea noroc de mentori care să îi ajute . În ceea ce priveşte sfera dragostei, trebuie să lupţi dacă vrei ca relaţia ta să aibă şanse de supravieţuire. E nevoie de acest efort pentru că luna iunie e favorabilă pentru solidificarea relaţiilor personale. Poţi investi bani în proprietăţi.

Tigru

Ai o tendinţă spre aroganţă, din cauza faptului că eşti în centrul atenţiei. Nu trebuie să exagerezi cu zaharurile, chiar e necesar să începi o dietă. Faci cu uşurinţă bani, însă ai grijă cu cheltuielile. Nu trebuie să profiţi într-un mod exagerat de oportunităţile apărute.

Iepure

Nu îndepărta norocul din cauza atitudinii tale laşe. Fii încrezător şi luptă pentru ceea ce îţi doreşti. Poţi investi financiar în relaţiile cu cei apropiaţi: cadouri pentru cei dragi, investiţii în afaceri cu cunoştinţe etc. De câte ori ai timp, încearcă să te relaxezi.

Dragon

Cu banii stai bine, dar nu excelent. Nu investi acum în ceva personal, e mai important să te focusezi pe carieră. Colegii de muncă şi familia îţi sunt aproape aşa că profită de momentele şi sfaturile pe care ţi le oferă.

Şarpe

Ai tendinţa să vii în ajutorul semenilor, ceea ce îţi va aduce momente fericite. Nu avea aşteptări prea mari în legătură cu banii. Dacă vrei să îţi amplifici norocul la bani, trebuie să porţi bijuterii de metal direct pe piele. Nici la dragoste nu va apărea nimic în această lună.

Cal

Vei petrece foarte mult timp în mijlocul familiei şi al prietenilor. Fii deschis la oportunităţile care apar şi pregăteşte-te pentru a-ţi întâlni marea dragoste. Concentrarea ta trebuie să fie pe  proiecte mici, nu pe programe de amploare.

Capra/oaia

Ai o energie pozitivă debordantă. Pasiunea cu care te implici în tot ceea ce întreprinzi va atrage oamenii în jurul tău. Nu te apuca să investeşti în afaceri care ţin de domenii puţin cunoscute ţie. De asemenea, fii cu ochii în patru în luna iunie, căci eşti predispus la furturi.

Maimuţă

Tot anul 2015 îţi este favorabil, iar tu explodezi de fericire şi ambiţie. Sunt şi multe oportunităţi financiare, deci vei avea parte de acţiune. Trebuie să îţi protejezi sănătatea prin exerciţii fizice combinate cu multă odihnă.

Cocoş

Puterea interioară te va ajuta să treci peste obstacolele de care ai dat şi vei mai da şi în iunie. Dacă până acum ai avut ceva activitate în zona dragostei, din această lună s-ar putea să ai parte de multe certuri. Apelează la tact şi nu te deda la certuri cu cel iubit.

Câine

Ai tendinţa de a fi irascibil şi nerăbdător. Absolut nimic nu va fi rezolvat cu această atitudine. Dacă vrei să derulezi o afacere, stabileşte fiecare condiţie sau termen în parte. Investiţiile nu sunt neapărat favorabile.

Mistreţ

Echilibrul te defineşte. Cu această stare şi cu puţină ambiţie, e posibil să întâlneşti persoane interesante. Una poate fi chiar jumătatea ta.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed