HomeHoroscopZodiac Chinezesc Zodiacul chinezesc săptămânal 20-26 Iunie

Zodiacul chinezesc săptămânal 20-26 Iunie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/06/Zodiacul-chinezesc-săptămânal-20-26-Iunie.jpg

Șobolan

Norocul pare să îți surâdă mai tare ca niciodată. Vei avea parte de multe surprinze din partea partenerului tău, unele la care nu te-ai fi așteptat niciodată, iar la locul de muncă vei fi lăudată peste măsură.

Bivol

Vei avea tendința de a te interioriza din cauza unor mici situații care îți dau mari bătăi de cap. Nu te lăsa condusă de acestea, tu ești cea care decide în ce direcție vei acționa, nu lăsa vântul să te poarte după bunul lui plac.

Tigru

Ai depus multă muncă în ultima perioadă și a venit momentul să te răsfeți puțin, deoarece meriți din plin. O vizită la spa sau chiar la sala de fitness te vor revigora și vei căpăta forțe noi pentru a putea face față unor provocări solicitante din toate punctele de vedere.

Iepure

Se pare că gestionezi destul de bine venitul familiei tale și ești apreciată pentru acest lucru. O mică răsplată din acest punct de vedere nu întârzie să apară pe parcursul acestei săptămâni și vei reuși în sfârșit să îți cumperi acea haină sau acel gadget la care visezi de atâta timp.

Dragon

Săptămâna aceasta nu va fi una tocmai simplă. Vei avea multă treabă atât acasă, cât și la locul de muncă, așa că ar fi bine să nu te ocupi de alte treburi care nu au legătură cu acestea. Dacă vrei să iei o decizie, ar fi bine să te consulți înainte cu familia sau cu partenerul tău de viață.

Șarpe

Este momentul să pui accent pe înțelegere și pe relațiile pe care le ai cu cei din jurul tău. Uneori tinzi să te lași condusă de nervi și stres, iar acest lucru afectează aceste relații. Nu uita că familia și prietenii sunt cei care îți dau o mână de ajutor atunci când ai nevoie, nicidecum alți factori externi.

Cal

Orice eveniment ar putea apărea pe parcursul acestei săptămâni nu trebuie să te preocupe, deoarece vei primi semnale de alarmă dinainte, dacă este cazul. Păstrează-ți calmul și vei avea parte de surprize care te vor lăsa cu gura căscată.

Oaie

Dacă ai tot vrut să te muți în casă nouă, acum este momentul. Foarte mulți dintre cunoscuți se vor oferi să te ajute pe parcursul acestei săptămâni, fiindu-le posibil tuturor. Se pare că Universul este de partea ta, iar acest lucru este mai mult decât evident. Nu mai sta pe gânduri și profită de acest lucru!

Maimuță

O sesiune de yoga nu ar strica. Ai acumulat mult stres și oboseală, iar aceasta pare a fi soluția ideală pentru a te scăpa de ele. Trebuie să te concentrezi și pe starea ta de sănătate și nu doar pe muncă și alte activități rutiniere.

Cocoș

Există mari posibilități ca pe parcursul acestei săptămâni să te lovești de persoane destul de influente, care ar putea avea un cuvânt de spus în ceea ce privește cariera ta profesională. Nu lăsa această oportunitate să îți scape printre degete și vezi ce poți face pentru a intra în contact cu acestea.

Câine

Niciun nor negru pe cerul tău, ci doar un soare puternic și strălucitor. Totul pare să meargă ca pe roate pentru tine în această săptămână și vei avea mai mult timp liber pe care să-l poți petrece cu cei dragi. Îți doreai de mult timp acest lucru și acum iată că s-a invit ocazia perfectă.

Porc

Este posibil să te afli în postura de gazdă în această săptămână. Fie sărbătorești un eveniment important din viața ta, fie pregătești o surpriză pentru cineva drag, ideea e că vei avea ceva treabă în această privință. Nu uita, un zâmbet călduros nu trebuie să lipsească niciodată!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed