HomeHoroscopZodiac Chinezesc Zodiacul chinezesc săptămânal 7-13 Noiembrie

Zodiacul chinezesc săptămânal 7-13 Noiembrie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
Zodiacul-chinezesc-săptămânal-7-13-Noiembrie in Zodiac Chinezesc

Șobolan

Buna dispoziție va fi „umbra” ta pe parcursul întregii săptămâni și nimic nu va reuși să o alunge din preajma ta. Dai dovadă de mult spor la locul de muncă, iar acasă pari a fi o gospodină demnă de invidiat!

Zodiacul-chinezesc-săptămânal-7-13-Noiembrie

Bivol

În urma unei discuții pe care o vei avea cu o persoană apropiată vei încerca să privești lucrurile cu alți ochi. Uneori, tinzi să fii destul de haină, dar săptămâna aceasta te vei lovi de tot felul de situații care te vor ajuta să gestionezi lucrurile puțin mai diferit, dar într-un sens bun.

Tigru

Ajutorul venit din partea unei prietene va pica „mănușă” săptămâna aceasta. Se pare că te vei lovi de unele situații-problemă, însă cu acest ajutor vei reuși să treci cu bine peste ele.

Iepure

Ar fi bine să capeți mai multă încredere în tine însăți. Nu te mai îndoi de forțele proprii și încearcă să apelezi mai des la acestea și nu la cele venite din exterior, acestea nu ar putea fi la fel de utile ca cele proprii.

Dragon

Zilele acestea vor fi destul de haotice, în special la locul de muncă. Se pare că unii colegi nu vor avea altceva mai bun de făcut decât să stârnească mici certuri în întreg colectivul. Indicat ar fi ca tu să nu iei parte la acestea, altfel vei avea de suferit destul de mult din cauza lor.

Șarpe

Începutul de săptămână te prinde „cufundată” în munca de birou. Se pare că nu ai avut parte de prea mult spor zilele trecute, iar acum ești hotărâtă să duci la bun sfârșit ceea ce ai lăsat neterminat.

Cal

Nu mai vrei să cazi pradă plictiselii, iar în această săptămână vei face tot posibilul să o alungi. Pe finalul săptămânii vei organiza o ieșire alături de prietenele tale și veți avea ocazia să „actualizați” informațiile pe care le știați până în acel moment.

Oaie

Dacă viața de cuplu a început să „scârțâie” ar fi bine să nu mai lași să se întâmple acest lucru. Zilele acestea ar fi bine să pregătești și tu o surpriză plăcută partenerului tău, deoarece se pare că doar el a depus eforturi pentru ca relația să funcționeze. Încearcă să schimbi placa.

Maimuță

Încearcă să fii ceva mai cumpătată pe la jumătatea acestei săptămâni, deoarece vei intenționa să cheltuiești o sumă de bani destul de mare, însă care nu prea își are rostul. Ideea de a economisi nu este una proastă și ar trebui să te gândești serios la acest lucru.

Cocoș

Reacțiile de moment par să fie cele care îți conduc viața. Încearcă să nu mai lași acest lucru să se întâmple și ar fi bine ca în aceste zile să îți asculți puțin și inima. Uneori, ai fi surprinsă de lucrurile bune pe care ar putea aceasta să le atragă în viața ta.

Câine

Dacă ai voința de a începe o afacere pe cont propriu, ar fi ideal să faci acest lucru începând cu săptămâna aceasta. Este posibil să se ivească un potențial partener, iar acest lucru te-ar putea ajuta foarte mult în a păși cu „dreptul” pe acest drum nou…

Porc

Dacă simți că ceva nu merge bine în viața ta, ar fi bine să vezi dacă o persoană anume este de vină. Încearcă să identifici acest lucru pe parcursul săptămânii, iar pe final poți scăpa de grija acestei situații.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed