Home HoroscopZodiac egiptean Zodia Amon-Ra in zodiacul Egiptean

Zodia Amon-Ra in zodiacul Egiptean

autor Elena Yvette
957 vizualizari

Zodia Ra – 8 – 21 Ianuarie, 1 – 11 Februarie, 18 – 26 Noiembrie.

Zodia Amon-Ra in zodiacul Egiptean

Zodia Amon-Ra in zodiacul Egiptean este una speciala si ne dezvaluie persoane deosebit de interesante. Pentru egipteni, Ra era zeul Soarelui si, din acest motiv, acestia considerau ca persoanele nascute sub acest semn zodiacal erau creatoare.

Care sunt trasaturile pe care zodia Amon-Ra in zodiacul Egiptean le imprumuta nativilor sai, urmeaza sa vedem in continuare. De-a lungul timpului, civilizatiile si-au cautat motive sa creada in elemente ale naturii, din acest motiv, egiptenii au considerat ca exista o legatura stransa intre oameni si elemente fixe ale Universului.

1.    Calitati
•    Persoanele nascute sub semnul zodiacal Amon-Ra din zodiacul Egiptean se dovedesc a fi persoane extrem de energice, care se dedica intru totul intr-o activitate pe care o desfasoara. Au un temperament puternic si un spirit care iubeste concurenta. Pentru acesti oameni, competita este benefica, intrucat a ajunge in varful piramidei este ca un hobby pentru ei.
•    Lucrurile obtinute usor nu reprezinta o bucurie pentru nativii zodiei Ra. Acestia iubesc provocarile si mereu se vor simti antrenati intr-o cursa pentru a obtine cea mai buna versiune a propriei personalitati.
•    Oamenii din zodia Ra din zodiacul Egiptean nu se multumesc cu putin si vor fi extrem de exigenti cu propriile alegeri.
•    Persoanele din zodia Amon-Ra din zodiacul Egiptean sunt genul de persoane care vizualizeaza succesul cu ajutorul imaginatiei debordante, dupa care fac tot ceea ce le sta in puteri pentru a ajunge la obiectivul propus.
•    Persoanele nascute sub semnul zodiacal Ra din zodiacul egiptean sunt genul de oameni care traiesc viata la o intensitate maxima. Pentru ei, dezvoltarea personala este scopul lor prim in viata si tocmai din acest motiv vor profita de toate oportunitatile care se vor ivi de-a lungul drumului.
•    Cei nascuti in zodia Ra se dovedesc a fi oameni extrem de generosi care nu vor uita niciodata de unde au plecat si vor incerca mereu sa arate recunostinta celor care le-au fost alturi.
•    Este un nativ inteligent care isi va pune mereu intrebari si care va fi intr-o continua goana dupa raspunsuri.

2.    Defecte
•    Zodia Amon-Ra din zodiacul Egiptean este guvernata de planeta Soare. Acest lucru este atat o binecuvantare, cat si o problema. De ce? Aceste persoane pot fi uneori extrem de ascunse si in fuga catre obiectivul personal pot inlatura orice sentiment pentru persoanele dragi. Intr-adevar, scopul scuza mijloacele, dar aceste persoane se dovedesc a fi mult prea inflacarate.
•    In diferite situatii limita, nativii din zodia Ra dau dovada de superficialitate.

3.    Sfat!
Nativii nascuti sub semnul zodiacal Ra din zodiacul Egiptean ar trebui sa se relaxeze din cand in cand si sa realizeze ca viata este un dar si ca aceasta a venit tocmai pentru a fi traita armonios. Persoanele nascute sub acest semn zodiacal pot avea probleme de sanatate in ceea ce priveste coloana vertebrala. Nu sunt adeptii muncii statice, la un birou si tocmai din acest motiv, ii sfatuim sa aiba grija la programul lor.

In concluzie, avem in discutie o zodie cu nativi puternici, persoane care se dedica intru totul pentru viitorul lor. Se poate spune ca nativii din zodia Ra s-au nascut pentru a deveni lideri…

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies