HomeHoroscopZodiac egiptean Zodia Anubis din zodiacul Egiptean

Zodia Anubis din zodiacul Egiptean

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/08/Zodia-Anubis-din-zodiacul-Egiptean.jpg

Zodia Anubis din zodiacul Egiptean (9 – 27 mai, 29 iun – 13 iulie) ne dezvaluie un univers vechi de credinte. Oamenii acestei lumi au incercat si au observat, in acelasi timp, ca exista o legatura profunda intre ceea ce este persoana in interior si felul in care se comporta natura. Vechii egipteni au apelat la zeitati pentru a ne arata ca s-au transmis anumite trasaturi si unele lucruri se potrivesc cu strictete.

Care sunt trasaturile persoanelor nascute in zodia Anubis din zodiacul Egiptean urmeaza sa vedem in continuarea acestui articol. Zodia Anubis din zodiacul Egiptean surprinde prin emotivitatea de care dau dovada nativii ei. In continuare, vom descoperi impreuna  care sunt calitatile, defectele si ce sfaturi ofera astrologii persoanelor nascute sub semnul zodiacal Anubis din zodiacul Egiptean.

Calitati
•    Persoanele nascute sub semnul zodiacal Anubis din zodiacul Egiptean dau dovada de spirit empatic. Acestea reusesc sa se transpuna si sa simta totul asa cum o fac cei din jur. Din acest motiv, acesti nativi vor incerca sa nu raneasca pe cei din jur si vor reusi sa creeze o legatura speciala cu persoanele dragi.
•    Nativi inteligenti, plini de viata, ei vor pune totul cap la cap pentru a reusi sa isi atinga obiectivele. Persoanele nascute sub semnul zodiacal Anubis din zodiacul Egiptean sunt rabdatoare si considera ca succesul vine dupa munca grea.
•    Oamenii nascuti sub acest semn zodiacal nu se vor da inapoi de la munca si vor accepta sa urce fiecare treapa la timpul ei. A ajunge in varf pe scara sociala este scopul principal insa in cazul acestor persoane proverbul „scopul scuza mijloacele” nu este aplicabil. Datorita compasiunii de care dau dovada, acestea nu vor putea insela vreodata pe cei din jur.
•    Stiu cand sa lupte si stiu cand a venit momentul sa se retraga; le este extrem de usor sa simta fiecare moment si intuitia ii ajuta in momentul in care se afla in fata unei decizii importante.
•    In cadrul unei relatii de dragoste, nativii nascuti sub semnul zodiacal Anubis din zodiacul Egiptean se dovedesc a fi persoane devotate. Acestia vor face mereu surprize si vor impresiona partenerul de viata prin modul lor de a privi lumea. Aceste persoane iubesc iubirea.
•    Oamenii nascuti sub semnul zodiacal Anubis din zodiacul Egiptean vor incerca mereu sa ajunga la solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea problemelor. Vor fi apreciati de cei din jur tocmai datorita modului lor de a aprecia si rezolva o problema.

Defecte
•    De cele mai multe ori, oamenii care sunt empatici si simt totul in profunzime, pot fi raniti de cei din jur. Nativii acestui semn zodiacal cred prea mult in cei din jur si acesta poate fi considerat un defect.
•    Lenea este un element care ii poate bloca in ascensiunea lor. Uneori, persoanele nascute sub semnul zodiacal Anubis din zodiacul Egiptean pot porni extrem de greu. Chiar daca, in momentul in care au pornit la drum isi dau toata silinta pentru a ajunge la obiectivul propus, inceputul este extrem de important. Nu sunt persoane punctuale si acest lucru poate strica anumite relatii.

Sfat!
In viata, punctualitatea este extrem de importanta! Persoanele nascute sub acest semn zodiacal ar trebui sa invete ca pentru fiecare activitate exista un termen limita si ca timpul exista tocmai pentru a putea exista omenirea.

Din punctul de vedere al sanatatii, nativii acestui semn zodiacal sunt predispusi la migrene…

In concluzie, persoanele nascute sub semnul zodiacal Anubis din zodiacul Egiptean simt totul la intensitate maxima. Avem in discutie persoane loiale care iubesc sa iubeasca si care adora sa traiasca!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed