HomeHoroscopZodiac egiptean Zodia Geb din zodiacul Egiptean

Zodia Geb din zodiacul Egiptean

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/08/Zodia-Geb-din-zodiacul-Egiptean.jpg

Zodia Geb din zodiacul Egiptean (12 – 29 februarie, 20 – 31 august) este una speciala si ne dezvaluie persoane deosebit de interesante. Oamenii acestei lumi au cautat indicii, legaturi intre natura si personalitatea oamenilor.

Zodia Geb din zodiacul Egiptean

Care sunt trasaturile pe care zodia Geb din zodiacul Egiptean le imprumuta nativilor sai, urmeaza sa vedem in continuare. De-a lungul timpului, civilizatiile si-au cautat, asa cum am afirmat mai sus, motive sa creada in elemente ale naturii, din acest motiv, egiptenii au considerat ca exista o legatura stransa intre oameni si elemente fixe ale Universului. In continuare, vom privi impreuna atat printre calitatile nativilor semnului zodiacal Geb din zodiacul Egpitean, cat si printre defectele acestora.

1.    Calitati
•    Persoanele nascute sub semnul zodiacal Geb din zodiacul Egiptean iubesc viata. Si cand spun ca iubesc viata, ma refer la tot ceea ce ascunde si arata ea. Atat timp cat exista pasiune, dragoste si dedicatie, nativul din zodia Geb din zodiacul Egiptean se simte multumit. Pentru el nu conteaza suferinta, ci cat de fericit ai fost inainte de a suferi.
•    Dau dovada de o memorie deosebita si vor retine orice detaliu aparut de-a lungul vietii, care, pentru altii poate parea lipsit de importanta.
•    Sunt persoane modeste si totodata se dovedesc a fi persoane extrem de empatice. Vor suferi alaturi de un prieten aflat intr-o situatie dificila si in acelasi timp vor incerca sa il faca sa inteleaga ca viata este ca o roata si ca dupa rau apare bine, dar si invers.
•    Persoanele nascute sub semnul zodiacal Geb din zodiacul Egiptean vor reusi sa se ridice deasupra egoismului societatii.
•    Cu toate ca acesti nativi privesc viata si detaliile marunte cu alti ochi, pentru majoritatea persoanelor nascute sub semnul zodiacal Geb este extrem de importanta munca depusa si rezultatul final. Dar, daca acel rezultat final nu este munca proprie, nativul aflat sub semnul zodiacal Geb din zodiacul Egiptean nu se va bucura de laude.
•    In ceea ce priveste relatiile amoroase, nativii zodiei Geb din zodiacul Egiptean se dovedesc a fi persoane extrem de dedicate, care incearca, intr-un fel sau altul, sa transmita si partenerului de viata aceeasi viziune asupra vietii. Nu incearca sa schimbe persoana de langa el, ci incearca, mai degraba, sa ii arate un alt mod, mai benefic de a privi lumea. Astrologii ii catalogheaza drept visatorii zodiacului. Nu duc lipsa de romantism si vor surprinde partenerul prin diferite gesturi care vor da nastere unor trairi speciale.

2.    Defecte
•    Nativii nascuti sub acest semn zodiacal cred prea mult in oameni si iubire. Intr-adevar, iubirea este cea care ramane, in final insa lumea este rea si tocmai din acest motiv ar trebui sa nu se mai exteriorizeze atat de mult.
•    Sunt extrem de empatici, dar, in momentul in care ei sufera, lumea intreaga o dau peste cap, tocmai din motivul ca suferinta lor li se pare cea mai accentuata.
•    Un defect care ar aduce lucruri negative in viata persoanelor nascute sub semnul zodiacal Geb din zodiacul Egiptean este spiritul razbunator.

3.    Sfat!
Razbunarea nu este o solutie. Nativii acestui semn zodiacal ar trebui sa stie ca, uneori, indiferenta poate fi  mult mai dureroasa decat o razbunare cu aceeasi moneda…

In concluzie, avem in discutie o zodie interesanta, o zodie care traieste totul prin filtrul propriilor sentimente. A nu vedea obiectiv nu este insa un lucru rau. Aceste persoane se dovedesc a fi extrem de iubitoare si dedicate.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed