HomeHoroscopZodiac egiptean Zodia Isis din zodiacul Egiptean

Zodia Isis din zodiacul Egiptean

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/08/Zodia-Isis-din-zodiacul-Egiptean.jpg

Zodia Isis din zodiacul Egiptean (25 februarie – 26 martie) ne dezvaluie persoane interesante, caracteristici rezultate din studiul vechilor egipteni. Pentru a putea patrunde aceste taine vechi, trebuie sa fim persoane deschise si sa intelegem faptul ca acesti oameni incercau sa arate legaturi intre forte ale naturii si firea omeneasca.

Zodia Isis din zodiacul Egiptean

Zodia Isis din zodiacul Egiptean ofera anumite trasaturi specifice persoanelor nascute sub acest semn zodiacal. In continuare, incercam sa patrundem impreuna in acest univers plin de mistere.

Calitati:
•    Cine este Isis si ce anume are aceasta deosebit? Pentru vechii egipteni, aceasta este modelul pentru fertilitate si maternitate. Prin ea se punea in valoare importanta femeii.  Pentru ca lumea s-a impartit intre doua genuri si nativii pot fi atat barbati, cat si femei, Isis traduce creatia si renasterea.
•    Persoanele nascute sub semnul zodiacal Isis din zodiacul Egiptean surprind prin puterea debordanta de care dau dovada atunci cand se afla in fata unor decizii importante.
•    Intuitia joaca un rol decisiv in cazul acestor nativi, intrucat ei vor pune mereu accent pe vocea interioara, care se dovedeste a fi, de cele mai multe ori, potrivita.
•    Intr-o relatie de dragoste, persoanele nascute sub semnul zodiacal Isis din zodiacul Egiptean se dovedesc a fi extrem de iubitoare, familiste convinse. Se pare ca, pentru acesti oameni, dragostea si caldura caminului este pe primul loc. Vor urmari, intr-adevar, cariera si dezvoltarea personala, dar relatiile cu partenerul de viata vor ocupa primul loc.
•    Cand vorbim despre relatiile de prietenie, persoanele nascute sub semnul zodiacal Isis din zodiacul Egiptean se dovedesc a fi persoane loiale, care isi iubesc prietenii. In momentul in care doresc o seara relaxanta, care face bine sufletului, nativii nascuti sub semnul zodiacal Isis din zodiacul Egiptean sunt gazdele perfecte. Acestia vor face tot ce le sta in putinta sa realizeze atmosfera dorita.
•    Persoanele nascute sub semnul zodiacal Isis din zodiacul Egiptean au principii solide si nimeni si nimic nu le poate schimba credintele. Pentru acestea, spiritul conservator este, sa zicem, cel care ghideaza fiecare actiune importanta din viata lor.
•    Nativii acestui semn zodiacal sunt iubitori de frumos si de arta. Pentru acestia este importanta satisfacerea sufleteasca si deseori, ii vom gasi in muzeu sau la conferinte.
•    Adora sa dea sfaturi, dar, lucru extrem de important, acesti nativi se pricep cu adevarat sa ofere rezolvari la problemele celor din jur.

Defecte:
•    Avand mereu grija celor dragi, se prea poate, ca la un moment dat, sa uite de propria persoana si sa intalneasca cateva obstacole, tocmai din cauza ca au uitat sa se concentreze si la propria persoana.
•    Persoanele nascute sub semnul zodiacal Isis din zodiacul Egiptean adora sa protejeze persoanele dragi si se simt importante in momentul in care pot face asta. Uneori, aceasta grija excesiva poate fi inteleasa ca posesivitate si cei din jur pot disparea.

Sfat!
Pe nativii nascuti sub semnul zodiacal Isis din zodiacul Egiptean ii sfatuim sa fie mai atenti cu grija pe care o acorda oamenilor dragi. Cu toate ca ei doresc doar binele, se poate intampla ca totul sa fie inteles gresit.

Din punct de vedere al sanatatii, persoanele nascute sub semnul zodiacal Isis trebuie sa acorde o atentie deosebita picioarelor, intrucat aceasta reprezinta zona lor sensibila…

In concluzie, zodia Isis din zodiacul Egiptean ne dezvaluie persoane care iubesc arta si frumosul. Acestea isi educa propriul suflet si incearca sa transmita toate cunostintele acumulate mai departe. Prieteni buni, loiali, nativii acestui semn zodiacal sunt oameni pe care oricine si-ar dori sa ii aiba alaturi.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed