Home Zodia Mut din zodiacul Egiptean

Zodia Mut din zodiacul Egiptean

autor Elena Yvette
1,6K views 3 minute timp de citit

Zodia Mut din zodiacul Egiptean este a treia si ascunde credinte si calcule ale vechilor egipteni. Se pare ca aceasta zodie ne dezvaluie nativi destul de secretosi, unii specialisti ii considera chiar timizi.

Zodia Mut din zodiacul Egiptean

Zodia Mut din zodiacul Egiptean (22 – 31 ianuarie, 30 oct. – 7 noiembrie) surprinde prin emotivitatea de care da dovada si de starile care traduc, de cele mai multe ori, melancolia. In continuare, vom descoperi impreuna in cele ce urmeaza care sunt calitatile, defectele si ce sfaturi ofera astrologii persoanelor nascute sub semnul zodiacal Mut din zodiacul Egiptean.

1.    Calitati
•    Persoanele nascute sub semnul zodiacal Mut din zodiacul Egipitean sunt oameni optimisti, care spera mereu ca lucrurile se pot indrepta, intr-un fel sau altul. Cu cat incercarea este mai mare, cu atat acesti nativi isi potenteaza speranta.
•    Sunt oameni extrem de inteligenti, unii astrologi ar atribui chiar termenul „intelepti” acestor nativi. Se pare ca nativii zodiei Mut din zodiacul Egiptean cunosc psihologia omului si reusesc sa patrunda prin privirea celui pe care il au in fata, pana in adancul sufletului. In acest fel, persoanele nascute sub semnul zodiacal Mut din zodiacul Egiptean isi pot da seama ce tip de om au in fata si daca exista rautate in priviri.
•    Ofera protectie si au nevoie, la randul lor, sa simta acelasi lucru. Nativii nascuti sub semnul zodiacal Mut din zodiacul Egiptean mizeaza pe siguranta si aloca un loc deosebit de important caminului.
•    Cu toate ca acestea, se dovedesc a fi persoane extrem de timide, astrologii considera ca au nevoie de o singura scanteie pentru a trece peste aceste retineri. Se pare ca pisica blanda chiar zgarie rau, dar, in cazul persoanelor nascute sub semnul zodiacal Mut din zodiacul Egiptean, nu este ceva rau.
•    Pe ce se bazeaza nativii din zodia Mut? Spuneam mai sus ca acestia reusesc sa cunoasca persoanele dintr-o singura privire. In acest caz, putem afirma sus si tare ca intuitia este arma lor secreta pe care se pot baza indiferent de situatie.
•    Oamenii care s-au nascut sub semnul zodiacal Mut din zodiacul Egiptean se dovedesc a dori sa isi schimbe, intr-un fel sau altul, intreaga existenta, tocmai din acest motiv isi vor face mereu si mereu planuri de viitor. In drumul catre succes, acesti nativi au nevoie de o persoana puternica si curajoasa alaturi, pentru a putea fi siguri de reusita.
•    Oameni drepti, onesti, loiali. Intr-o relatie amoroasa, nativii zodiei Mut din zodiacul Egipitean nu vor insela si vor prefera sa ramana alaturi de partener intr-o situatie dificila, tocmai pentru a o rezolva.

2.    Defecte
•    Intr-adevar, fiecare om are secrete pe care nu le va spune vreodata, dar acesti nativi pot deveni extrem de secretosi si ascunsi. Au nevoie sa se simta relaxati intr-o anumita postura, dar pana la acel moment ii pot face pe cei din jur sa isi faca o parere ciudata despre persoana lor.
•    Spuneam mai sus ca au darul de a vedea caracterul prin ochii oamenilor intalniti. Se poate intampla, ca uneori, sa puna o eticheta gresita cuiva. Acesti nativi nu au rabdare.

3.    Sfat!
Astrologii observa ca defectul cel mai des intalnit in cazul nativilor nascuti sub semnul zodiacal Mut din zodiacul Egiptean este rapiditatea in a cataloga oamenii abia intalniti. Recomandam ca acesti nativi sa aiba incredere in toti oamenii pana la proba contrarie.

In concluzie, zodia Mut din zodiacul Egiptean ne dezvaluie persoane extrem de inteligente, care isi pot da seama de firea oamenilor din jur dintr-o singura privire. Prieteni loiali si devotati. Astrologii considera ca aceasta zodie este perfecta pentru discutii interminabile pe teme aparent inabordabile…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed